صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۶۹۰۹
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴

مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز از برپایی خیمه های معرفت در بقاع شاخص البرز همزمان با آغاز طرح ضیافت الهی خبر داد.

حجت‌الاسلام علی دشتکی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت و گو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی امسال در اکثر بقاع متبرکه استان در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های مذکور در امامزاده‌های شاخص استان از جمله امامزاده طاهر، امامزاده محمد  امامزاده حیدر و امامزاده حسن (ع) به صورت ویژه برگزار می‌شوند، افزود: در این امامزاده‌ها شاهد برپایی خیمه معرفت، برپایی نماز جماعت و حضور مبلغان دینی هستیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز با اشاره به اینکه در طرح آرامش بهاری امکان اسکان زائران در امامزاده‌های شاخص فراهم شده، ابراز کرد: زائران می‌توانند در فضای امامزاده چادرهای خود را برپا کنند و با آرامش کامل شب را به صبح برسانند‌ .

 

انتهای پیام