وی با اشاره به اینکه قرآن کتاب زندگی است و کتاب خواندن صرف نیست، گرچه خواندن آن ثواب دارد اما قرآن نیامده که صرفا خوانده شود بله باید دستورات و احکام آن بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، ادامه داد: باید در هنگام خواندن قرآن توجه کنیم که کدام آیه قرآن، معنا و نشاط بیشتری برای ما دارد و این توجه باعث افزایش انس بیشتر ما با قرآن میشود.
استاد دانشگاه قم اضافه کرد: برای مثال افرادی همچون امام خمینی(ره) هر چه سنشان بالاتر میرفت درکشان از قرآن بیشتر میشد، چرا که آیات قرآن را بیشتر در زندگیشان احساس میکردند و خود را مخاطب قرآن میدانستند.
مؤدب درباره وظیفهای که متولیان قرآن برای انس بیشتر با قرآن میتوانند ایفا کنند، اظهار کرد: متولیان قرآنی باید زمینه فهم و قرائت قرآن را فراهم آورند اما برای گسترش فرهنگ قرآنی این دو مؤلفه کافی نیست و متولیان باید راههای مردمی و سنتی ترویج قرآن را نیز فراهم کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه قم گفت: از گذشته قرائت قرآن در مجالس خانوادگی و مساجد وجود داشته است و باید به این سبک فرهنگها توجه بیشتری شود، همین عمومیشدن قرآن باعث ترویج بیشتر فرهنگ آن میشود.
وی در پایان گفت: همانطور که مقام معظم رهبری گفتند باید جلسات قرآن را بیشتر کرد، همچنین از بزرگانی همچون دانشمندان، اساتید و عالمان انتظار میرود که این فرهنگ قرآنی را توسعه دهند.
انتهای پیام