صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۸۰۰۹
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۲
حجت‌الاسلام والمسلمین بهجت‌پور بیان کرد:

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: حوزه علمیه از زمان علامه طباطبایی حرکت قرآنی‌اش را به نحو شایسته‌ای آغاز کرد و آن را از حاشیه به متن آورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت‌پور، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا به اهمیت و جایگاه قرآن کریم در حوزه‌های علمیه برادران و خواهران طی سال‌های اخیر پرداخت و اظهار کرد: حوزه علمیه از زمان علامه طباطبایی حرکت قرآنی‌اش را به نحو شایسته‌ای آغاز کرد و آن را از حاشیه به متن آورد.

نویسنده کتاب «همگام با وحی» افزود: انقلاب اسلامی به عنوان یک فرصت، شتاب‌دهنده این حرکت عظیم قرآنی در حوزه علمیه بود و شخصیت‌هایی همچون شهید صدر و آیت‌الله معرفت، حلقه‌های مفقوده‌ای را اضافه و پر کرده و زنجیره فعالیت‌های قرآنی در حوزه را تکمیل کردند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ادامه داد: مشاهده می‌کنیم حوزه از ابتدای دهه 70 رشته تفسیر را در برنامه‌ریزی‌های خود فعال و شاخه‌های مختلف تفسیر در حوزه رشد کرد، هم اکنون ۹ رشته در سطح چهار حوزه داریم که ۳۲ گرایش برای آن تعریف شده و همچنین ۵ رشته در سطح سه در حوزه داریم که کاملاً نشان می‌دهد حوزه نسبت به فعالیت‌های قرآنی یک جهش معناداری را دارد.

رئیس مؤسسه تمهید بیان کرد: آثار بزرگان حوزه در حال حاضر در منابع تحصیلی و تحقیقی همه دانشگاه‌های مادر و دانشگاه‌های قرآنی استفاده می‌شود و غالباً نیز منبع اصلی هستند. خوشبختانه استقبال خوبی از فعالیت‌های قرآنی حوزه در این سال‌ها شاهدیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین بهجت‌پور اظهار کرد: یک عرصه تحولی دیگر که در کشور و حوزه مشاهده می‌شود، ارتباطی هست که بین رشته‌های علوم انسانی اجتماعی و قرآن برقرار شده و در این ارتباط بحث مربوط به علوم انسانی قرآن‌بنیان خیلی نشاط گرفته و طولی نخواهد کشید که بخش فعالیت‌های قرآنی ما در حوزه‌های تخصصی علوم انسانی، اجتماعی هم به نحو شایسته‌ای توسعه یابد.

انتهای پیام