صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۹۴۳۷
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹

مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری ورکشاپ یک روزه پوستر «سفیران شهید» در یاسوج خبر داد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، عبدالرسول شریفی، مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 20 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، گفت: به همت واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان، ورکشاپ یک روزه طراحی پوستر با عنوان سفیران شهید در حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد برگزار شد.

وی افزود: ورکشاپ طراحی پوستر سفیران شهید با محوریت حمله وحشیانه رژیم صهیونسیتی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق محقق شد.

مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری کهگیلویه‌وبویراحمد بیان کرد: در این ورکشاپ یک روزه طراحان گرافیک حوزه هنری استان به تمامی ابعاد مختلف هنری این اتفاق توجه کرده و تلاش داشتند تا با نشانه‌ها و آلمان های دیداری و گرافیکی ابعاد مختلف این جنایت را به تصویر بکشند.

شریفی در پایان گفت: در این ورکشاپ تعداد 10 تن از طراحان گرافیک حوزه هنری استان شرکت داشتند و همزمان با هفته هنر انقلاب اسلامی آثار تولید شده در معرض دید عموم علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام