صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۹۶۰۷
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰

معاون فرهنگ، آموزشی و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد از آغاز هشتمین مرحله هفته‌نامه «جرعه مهدوی» از روز شنبه، 25 فروردین‌ماه در این استان خبر داد.

حمید رستگاری، معاون فرهنگ، آموزشی و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا، از آغاز هشتمین مرحله هفته‌نامه «جرعه مهدوی» از روز شنبه، 25 فروردین‌ماه در این استان خبر داد و گفت: این هفته‌نامه در راستای نشر و ترویج مطالب علمی، آموزشی مهدوی و پاسخ به شبهات در این حوزه و بهره‌مندی آن دسته از مخاطبانی که فرصت مطالعه کتاب کامل را در این زمینه ندارند، به خصوص مدیران و کارمندان دستگاه دولتی و سازمان‌ها، تهیه می‌شود.
 
وی ادامه داد: هفته‌نامه جرعه مهدوی در قالب یک صفحه و با موضوع خاص مهدوی منتشر و از طریق شبکه دولت و فضاهای مجازی در اختیار این عزیزان قرار می‌گیرد.
 
رستگاری، ارائه و انتقال مفاهیم مهدوی، پاسخگویی به شبهات مهدوی، ایجاد انگیزه جهت مطالعه کوتاه و موردی در حوزه مهدوی را از جمله اهداف این هفته‌نامه برشمرد و با اشاره به انتخاب کتاب «زندگی مهدوی در سایه دعای عهد» به قلم حجت‌الاسلام محسن قرائتی گفت: از جرعه مهدوی در دو مناسبت نهم ربیع و نیمه شعبان مسابقه‌ای برگزار می‌شود که به برگزیدگان جوایزی به قید قرعه اهدا خواهد شد.
انتهای پیام