وی با بیان اینکه خداوند در آیه اول سوره نساء بشر را به رعایت تقوای الهی توصیه میکند، افزود: اهمیت تقوا از نظر خداوند تا آنجاست که از میان همه دستاوردهای ماه مبارک رمضان به تقوا اشاره میکند و این نشان میدهد رعایت تقوا سرنوشتساز است. کمتر موضوعی در قرآن کریم و سخنان معصومین(ع) نسبت به امر رعایت تقوا به آن پرداخته شده است.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: تقوا به معنای این است که انسان مراقب خود باشد تا از صراط مستقیم منحرف نشود. انسان هر لحظه در شرف لغزش است و تمرین تقوا راهی برای عدم انحراف از صراط مستقیم است.
وی با بیان اینکه متقیان هم روح خود و هم جامعه را زیبا میکنند، تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر از متقیان خواسته شده و باید مراقب باشیم جلوههای تقوا در صحنههای زندگی اجتماعی هم نمایان باشد لذا همه دستگاهها، مسئولان و هر فرد در توان خود باید مطابق دستورات دین با ناهنجاریها مقابله کنند.
خطیب جمعه کرمان در خطبه دوم با اشاره به شعار سال، اظهار کرد: شعار امسال از تمام شعارهای اقتصادی سالهای گذشته متمایز است و تفاوت آن در مشارکت مردم است. آنگاه که اقیانوس مشارکت مردم وارد میدان شد گرهگشا خواهد بود. لذا همه کسانی که اهل فکر و تجربه اقتصادی هستند همفکری کرده و فعالان اقتصادی نیز مشارکت کنند تا این راهبری الهی و راهگشایی که مقام معظم رهبری پیش پای ملت گذاشتهاند محقق شود و مشکلات مهم اقتصادی کشور به سمت حل شدن پیش برود.
وی با تأکید بر اینکه از ملت ایران و کارگزاران حکومت اسلامی انتظار این است که کمر فقر را بشکنند، افزود: فرهنگ دینی ما فقر کشی، فقر ستیزی و توانمندسازی است نه صرفاً کمک به محرومین؛ با وجود منابع اقتصادی و طبیعی انتظار این است که ستون فقرات اقتصاد مستقیم باشد و مردم به دین و دنیای خود برسند.
حجتالاسلام علیمرادی مشارکت در تولید را مصداق بارز تقوا دانست و با بیان اینکه با وجود دشمنان قسم خورده چه تقوایی بالاتر از استقلال، استحکام و استقامت اقتصادی ملت ایران است، گفت: حضور پر شور مردم در راهپیمایی روز قدس دشمن ستیز بود و از خداوند میخواهیم روز قدس را افضل از هزار روز قرار دهد و نابودی رژیم صهیونیست را در یک روز برساند و اسرائیل چشم به راه تنبیه سخت باشد.
انتهای پیام