صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۰۵۶۷
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: عملیات شجاعانه نیروهای مسلح ایران اسلامی در قلب رژیم صهیونیستی مایه افتخار برای همه جهان اسلام و ملت‌های آزادی‌خواه جهان است.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان، آیت‌الله سیدنصیر حسینی، امام جمعه یاسوج و نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 26 فروردین ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی طی ۷۵ سال جنایات بیشماری انجام داده است و در جنایت دیگری که به کنسولگری ایران در دمشق سوریه حمله کرد از خطوط قرمز عبور کرد که باید پاسخ داده می‌شد.اگر عملیات وعده صادق، گسترده و پیچیده انجام نمی‌شد، رژیم صهیونیستی گستاخ‌تر می‌شد.

وی افزود: با وجود سه لایه حفاظتی و امنیتی رژیم صهیونیستی و حمایت‌های آمریکا و غرب از این رژیم جنایتکار ر رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران اسلامی، این موشک‌ها و پهپادها به هدف اصابت کردند و درس عبرتی به همه ظالمان و جنایتکاران داد که در صورت هرگونه تعرض به ایران اسلامی جواب کوبنده‌ای دریافت خواهند کرد.

امام جمعه یاسوج و نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه‌وبویراحمد تصریح کرد: زمان بزن و در رو تمام شد و با عملیات «وعده صادق» رژیم گستاخ و متجاوز را تنبیه کردیم و این عملیات در واقع یک نقطه عطفی در تاریخ بشریت است.سایر دشمنان ما از این حمله درس گرفتند که نمی‌شود با ایران اسلامی در افتاد.در صورتی که رژیم جنایتکار و غاصب صهیونیستی غلطی کند پاسخ کوبنده‌تر و محکم‌تری دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام