صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۱۱۹۶
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۲
آیت‌الله سبحانی:

یکی از مراجع معظم تقلید گفت: مالیات باید از درآمد افراد اخذ شود و درآمد حاصل از فعالیت‌های اقتصادی مشمول پرداخت مالیات شود.

به گزارش خبرنگار ایکنا، آیت‌الله العظمی جعفر سبحانی از مراجع معظم تقلید عصر امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین در دیدار رئیس و معاونین سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه سهم مالیات در هزینه کرد عمران و آبادانی کشور برای مردم تبیین شود، اظهارکرد: باید به مردم نشان داد که مالیات‌های پرداختی در داخل کشور برای عمران و آبادانی جامعه مصرف می‌شود.

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام صادق(ع) با بیان اینکه مردم باید نسب به نقش مالیات در آبادنی کشور توجیه شوند، بیان کرد: مردم باید متوجه شوند که مالیات پرداختی آنها در کشور هزینه می‌شود و به هیچ عنوان مورد اتلاف قرار نمی‌گیرد.

ایشان تصریح کرد: مالیات باید از درآمد افراد اخذ شود و درآمد حاصل از فعالیت‌های اقتصادی مشمول پرداخت مالیات شود.

آیت‌الله سبحانی تأکید کرد: نباید منابع مادی کشور مثل نفت و معادن برای هزینه‌های جاری مورد استفاده قرار گیرند چرا که این منابع سرمایه کشور محسوب شده و باید به صورت‌های مفیدتر از آنها بهره برد تا شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر در سطح کشور باشیم.

انتهای پیام