صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۱۸۵۶
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰

مدیر حج و زیارت قزوین از اعزام یک کاروان ۸۰۵ نفره از این استان قزوین به سرزمین وحی خبر داد.

به گزارش ایکنا از قزوین، بشیر سلیمی، مدیر حج و زیارت قزوین، دوشنبه سوم اردیبهشت، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعزام زائران به حج عمره، گفت: در سال گذشته قرار بود اعزام حج عمره از سر گرفته شود اما به دلیل وقوع مسئله‌ای در پروازها باعث توقف اعزام و تعویق آن شد.

وی در ادامه بیان کرد: پس از رفع مسائل پیش آمده و مرتفع کردن مشکلات اعزام زائران حج عمره در سراسر کشور از همین ماه از سر گرفته خواهد شد. در اردیبهشت ماه اعزام محدودی را از سراسر کشور به حج عمره شاهد خواهیم بود.

سلیمی اظهار کرد: از استان قزوین نیز ۵ اردیبهشت ماه یک کاروان ۸۰۵ نفره برای انجام حج عمره راهی سرزمین‌های وحی خواهند شد. این اعزام در سراسر کشور در یک بازه زمانی یک ماهه انجام می‌شود و مدت اقامت زائرین در سرزمین‌ وحی نیز ۱۰ روز خواهد بود.

انتهای پیام