صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۳۰۳۲
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴

معاون علمی و پژوهشی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین گفت: سعی ما در معاونت علمی و پژوهشی در راستای شعار سال، شناسایی ظرفیت‌های مردمی و نیازهای مسئولان و ایجاد ارتباط بین این دو حوزه است تا بتوانیم گام اصلی را برای سربلندی و اعتلای جمهوری اسلامی ایران برداریم.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و پژوهشی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین، کریم عباسی، معاون علمی و پژوهشی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین، در نخستین جلسه این معاونت در سال جدید ضمن تشریح و تبیین محورهای شعار سال که توسط مقام معظم رهبری اعلام شده، گفت: اگرچه فعالیت‌های بسیار خوب و مثبتی در حوزه تولید و چرخه اقتصاد در کشور صورت گرفته ولی بیان مستمر این مهم در سال‌های اخیر توسط رهبر معظم انقلاب نشان از اهمیت استمرار، تلاش و نیاز به ایجاد دگرگونی در حوزه تولید و علم کشور است.

وی اظهار کرد: افکار عمومی و مردم باید نتایج فعالیت تولیدی و تحقق راهبرد سال را در عملکرد مسئولان لمس کند، چراکه ریشه حل مشکلات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بین‌الملل در تحقق شعار سال است و این مهم با مقوله علم قابل رفع شدن است و این موضوع نشان‌دهنده ارزش علم و عالم است.

معاون علمی و پژوهشی سپاه استان قزوین بیان کرد: بی‌تردید برای هر پدیده در عالم هستی یک سیر تکامل قابل تصور است و اگر استعدادها و ظرفیت‌های موجود در جامعه به شکل صحیح به‌کارگیری شود می‌توان به جهش تولید دست یافت و نتایج شیرین آن را در کشور حس کرد.

وی به دستاوردهای جشنواره علمی جهادگران علم و فناوری این معاونت در استان قزوین اشاره کرد و گفت: این جشنواره تنها به یک همایش ختم نمی‌شود و برگزاری جشنواره علمی آغاز یک حرکت علمی در استان است که به همین منظور دبیرخانه این جشنواره فعال بوده و زمینه‌ساز فعالیت‌های جشنواره آتی خواهد بود.

عباسی در پایان بیان کرد: سعی ما در معاونت علمی و پژوهشی در راستای شعار سال، شناسایی ظرفیت‌های مردمی و نیازهای مسئولان و ایجاد ارتباط بین این دو حوزه است تا بتوانیم گام اصلی را برای سربلندی و اعتلای جمهوری اسلامی ایران برداریم.

انتهای پیام