صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۳۹۷۱
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲

مسئول نهضت پیشرفت بانوان در خصوص برنامه‌های دهه کرامت گفت: با توجه به نزدیک شدن به سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر، جشن‌ها، رویدادها و برنامه‌های فرهنگی در راستای تکریم دختران استان همدان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، طاهره فامیل خلیلی، مسئول نهضت پیشرفت بانوان و همچنین مسئول بنیاد نوجوان همدان، از برگزاری برنامه‌ها و رویدادهای جذاب فرهنگی به مناسبت روز دختر در 9 شهرستان استان خبر داد و اظهار کرد: برای سومین سال متوالی سلسله جشن‌های «ماهدخت» در همه شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری این جشن‌ها را تکریم جایگاه والای دختران در خانواده و اجتماع و فرهنگ سازی در خصوص این موضوع دانست و گفت: در نگاه خداوند و ائمه اطهار علیهم‌السلام دختران هدیه و برکتی از جانب خداوند هستند که به واسطه قدم گذاشتن آنها در هر خانواده‌ای، پدر و مادر مستحق دریافت پاداش و بهشت می‌شوند و برای تربیت خوب آنها آمرزیده می‌شوند.

فامیل خلیلی بیان کرد: تکریم دختران منجر به افزایش عزت نفس و شکل گیری صحیح هویت دخترانه می‌شود و در ایحاد جامعه‌ای با حضور بانوان بالنده و با حیا و با نشاط بسیار مؤثر خواهد بود.

وی در مورد هم افزایی بین مجموعه‌ها اشاره کرد: این جشن‌ها همه ساله با حمایت ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها، ستادها و بنیاد نوجوان، اداره آموزش و پرورش، اداره ارشاد اسلامی، جامعةالقرآن، فرمانداری، کانون پرورش فکری، مجموعه‌های فرهنگی و قرآنی برگزار می‌شود. این برنامه ها از چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

مسئول نهضت پیشرفت بانوان با اشاره به برخی از مهم‌ترین برنامه‌های این ایام، یادآور شد: برگزاری حداقل یک جشن بزرگ با عنوان ماهدخت در سالن‌ها و پارک‌های بزرگ شهر، برگزاری رویداد فرهنگی «دختران حاج قاسم»، تجلیل از دختران برگزیده و شاخص فرهنگی، هنری، ورزشی، قرآنی و کارآفرین در محلات، برگزاری بازارچه خوداشتغالی دختران و بانوان، برگزاری مسابقه و پویش با عنوان «فردامون»، پیگیری دیدار دختران برگزیده با ائمه جمعه شهرستان‌ها، برگزاری طرح کافه گفت‌وگو در اماکن عمومی و‌ در کافه رفیقانه با حضور دختران و معرفی دختران برگزیده به صدا وسیما از جمله برنامه‌های دهه کرامت و روز دختر در استان است.

انتهای پیام