صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۴۳۵۸
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱

فعال فرهنگی گیلان گفت: تحقق جبهه‌سازی در عرصه فرهنگ نیازمند پشتوانه فکری و تئوریک همانند عملکرد یکپارچه حزب جمهوری اسلامی در سال‌های اولیه انقلاب است.

به گزارش ایکنا از گیلان، دومین جلسه از سلسله نشست‌های رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان امروز، 18 اردیبهشت‌ماه با هدف مرور و بازخوانی بیانات مقام معظم رهبری پیرامون تشکیل جبهه فرهنگی و کارکردهای آن برگزار شد.

راضیه فلاح، فعال فرهنگی استان در این نشست با بیان اینکه هنوز جبهه فرهنگی به معنای عام آن به‌طور کامل در کشور شکل نگرفته، اظهار کرد: تحقق جبهه‌سازی در عرصه فرهنگ نیازمند پشتوانه فکری و تئوریک همانند عملکرد یکپارچه حزب جمهوری اسلامی در سال‌های اولیه انقلاب است.

این فعال فرهنگی با تأکید بر لزوم توجه به سیر کار تشکیلاتی در فرآیند جبهه‌سازی گفت: ارزش و اهمیت کار تشکیلات تا چندسال گذشته مورد توجه نبود و هر گروهی با توجه به سلیقه شخصی خودش پیش می‌رفت اما امروز این فرآیند در حال اصلاح است.

وی جبهه‌سازی در عرصه فرهنگی را کاری جدی و عمیق دانست و تصریح کرد: حضور شخصیت‌هایی مانند حجت‌الاسلام پناهیان و همراهی آن‌ها با جبهه فرهنگی به تقویت پشتوانه فکری جبهه کمک خواهد کرد.

فلاح موازی کاری مجموعه‌های فرهنگی را از جمله آفت‌های حوزه جبهه‌سازی دانست و گفت: عدم هم افزایی و هم فکری مجموعه‌های فرهنگی در اجرای عملیات‌های فرهنگی سبب شده تا نقشه راه مشخصی وجود نداشته باشد و موازی کاری ایجاد شود.

سیده زهرا نیک‌پی، دیگر فعال فرهنگی استان گیلان نیز در این نشست با تأکید بر لزوم اتحاد و هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی اظهار کرد: مجموعه‌های فرهنگی در شرایط کنونی باید از اختلافات پرهیز کنند و با همفکری و هم افزایی در مسیر جبهه‌سازی فرهنگی گام بردارند.

این فعال فرهنگی آسیب‌شناسی و بررسی فرایند اقدامات فرهنگی را از جمله الزامات تقویت فعالیت‌های مجموعه‌ها در عرصه فرهنگی دانست و گفت: آسیب‌شناسی تشکیلات از جمله تأکیدات مقام معظم رهبری در عرصه فرهنگ است.

وی با اشاره به نقش اثرگذار جوانان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی گفت: جوانان باید در رأس مجموعه‌های فرهنگی قرار بگیرند و با شنیدن انتقادات، راهکارها و پرهیز از منیت به دنبال تعالی تشکیلات فرهنگی باشند.

انتهای پیام