صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۴۳۷۶
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰

معاون اجرایی شبکه جوانان رضوی چهارمحال و بختیاری گفت: از ۲۵ اردیبهشت تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه هم‌زمان با دهه کرامت، این استان میزبان پنج نفر از خادمان حرم رضوی خواهد بود.

پیمان سمیع، معاون اجرایی شبکه جوانان رضوی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به حضور خدام رضوی از ۲۵ اردیبهشت تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پنج نفر از خادمان حرم رضوی شامل مدیرکاروان، روحانی، مداح، کفشدار و دربان حرم، مهمان استان هستند.

وی دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان، حضور در جشن تکلیف پسران در فرخ‌شهر، دیدار با عشایر و حضور در بیمارستان‌ها را از جمله برنامه‌های شاخص برشمرد و گفت: برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای انجام شده که خدام در همه شهرستان‌ها حضور پیدا کنند.

سمیع بیان کرد: خادمان حرم رضوی روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه در شهرستان بروجن، روز چهارشنبه در شهرستان کیار و فلارد، پنجشنبه در شهرستان‌های لردگان و خانمیرزا، جمعه در شهرستان کوهرنگ، مناطق صعب العبور و دیدار با عشایر، شنبه در شهرستان‌های فارسان و سامان، یکشنبه بخش لاران و اطراف و شهرستان بن و دوشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه هم‌زمان با میلاد امام رضا(ع) خدام میهمان مردم شهرستان شهرکرد و شهرهای اطراف هستند.

انتهای پیام