صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۵۹۰۰
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
اکبرزاده مطرح کرد:

دبیر سیزدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت صبح امروز در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: پیشرفت در سند الگو به عنوان تحول همه جانبه شئون گوناگون حیات بشر در مسیر ظهور استعدادهای فطری انسان‌ها تعبیر شده است، لذا حصول اطمینان از احراز این ویژگی در مرحله طراحی الگو به ویژه در بخش تدابیر به جد مطمع نظر طراحان سند بوده است.

به گزارش ایکنا، سیزدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت با سرود جمهوری اسلامی و تلاوت کلام الله مجید کار خود را آغاز کرد.

اکبرزاده، دبیر سیزدهمین کنفرانس طی گزارشی، آغاز سیزدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت را با موضوع «چالش‌ها و راهکارهای تحول کشور بر اساس سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» اعلام کرد.

وی ادامه داد: برگزاری منظم کنفرانس‌های سالانه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به عنوان بستر هم‌اندیشی صاحب‌نظران و پژوهشگران درباره موضوعات مرتبط با الگوی بومی پیشرفت کشور و حلقه وصل جامعه علمی و نخبگانی با دست‌اندرکاران طراحی الگو همواره مورد اهتمام بوده است. 

عضو شورای عالی الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت با بیان اینکه کنفرانس فوق بر شناسایی ظرفیت «تحول آفرینی» به عنوان ویژگی ممتاز سند الگو و راهکارهای مبتنی بر آن برای غلبه بر چالش‌ها و موانع پیشرفت کشور تاکید دارد، گفت: از آنجا که پیشرفت در سند الگو به عنوان تحول همه جانبه شئون گوناگون حیات بشر در مسیر ظهور استعدادهای فطری انسان‌ها تعبیر شده است، لذا حصول اطمینان از احراز این ویژگی در مرحله طراحی الگو به ویژه در بخش تدابیر به جد مطمع نظر طراحان سند بوده است.

وی بیان کرد: هریک از تدابیر و یا مجموعه‌ای از آنها متضمن فرایندی تحولی در یک حوزه تخصصی است؛ تحولاتی عمیق، پردامنه، دیرپا و هدفمند. انتظار آن است که این کنفرانس بتواند با نمایان‌سازی ظرفیت‌های تحولی و نوآورانه، سند الگو در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی‌، فرهنگی و اقتصادی راهکارهای مؤثری به منظور بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها برای غلبه بر چالش‌ها و موانع عملی و معرفتی مسیر پیشرفت کشور و دستیابی به هدف‌گذاری‌های افق ارائه کند.

دبیر کنفرانس در باره آمار مقالات رسیده به کنفرانس، گفت: در مهلت مقرر تعداد  155  مقاله به دبیرخانه کنفرانس واصل شد که پس از انجام داوری‌های گسترده و چند مرحله‌ای نهایتا 90 مقاله پذیرفته شد که 60  مقاله به صورت شفاهی و 30  مقاله دیگر به صورت پوستر ارائه خواهد شد. مقاله‌های پوستری در طول مدت کنفرانس بصورت غیر برخط در معرض بازدید علاقه‌مندان قرار دارند.

اکبرزاده تصریح کرد: مقالات در قالب 11 نشست و میزگرد تخصصی، طی دو روز ارائه خواهد شد. برای هر مقاله 25 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است که 15 دقیقه آن جهت ارائه مقاله و 10 دقیقه باقیمانده جهت توضیحات تکمیلی هیئت رئیسه نشست و پرسش و پاسخ خواهد بود.

وی ادامه داد: نشست‌ها، ترکیبی و به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد. اعضای هیئت رئیسه نشست‌ها و سخنرانان عمدتا به صورت حضوری در جلسه شرکت دارند. 

دبیر سیزدهمین  کنفرانس در پایان گفت: همزمان با این کنفرانس، مراسم سیزدهمین دوره تقدیر از رساله‌های برتر در زمینه پیشرفت اسلامی ـ ایرانی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام