صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۵۹۸۰
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲

کتاب «مدارج آیات القرآن للفوز برضی الرحمان» نوشته سمیه بن خلدون، در نمایشگاه بین‌المللی کتاب رباط، پایتخت مراکش عرضه شده و مورد استقبال قرار گرفته است.

به گزارش ایکنا، به نقل از تارنمای حزب عدالت و توسعه، حبیب شوبانی، وزیر سابق حزب عدالت و توسعه مراکش و عضو دبیرخانه این حزب در نشستی به منظور بررسی کتاب «مدارج آیات القرآن للفوز برضی الرحمان»  نوشته سمیه بن خلدون، که در نمایشگاه بین‌المللی کتاب رباط برگزار شد، گفت: این کتاب یکی از ثمرات تلاش فکری، تبلیغی و تربیتی سمیه بن خلدون است و ارتباط ویژه‌ای با قرآن کریم از جهت قرائت، حفظ و تدبر در آیات قرآن دارد.

وی افزود:‌ مرحومه سمیه بن خلدون همیشه مشغول مطالعه، تدبر و حفظ کتاب خدا بود و تمام عمر خود را صرف این کار کرد. او دریافت که در قرآن کریم یک سیستم الگوریتمی وجود دارد که انسان را به مسیرهای پیشرفت هدایت می‌کند تا به رضایت خدای رحمان دست یابد.

شوبانی ادامه داد:‌ آن مرحومه حدود 405 آیه درباره مجازات‌های قرآن را جمع‌آوری کرده است که در آن 74 نوع مجازات ذکر شده و نویسنده این کتاب آنها را در کارت‌هایی استخراج کرده است، این کارت‌ها راهنمایی برای کسانی است که اهل پاداش نیکی یا ایمان یا دیگر پاداش‌ها هستند.

وی ادامه داد: این کتاب خلاصه‌ای از مشغولیت این نویسنده با قرآن است و دربردارنده راهنمایی برای طی کردن پله‌های ترقی و رسیدن به خداوند متعال است.

شوبانی تأکید کرد: این نویسنده می‌خواست تا با برقراری ارتباط تدبر و تفکر در کتاب خدا، انگیزه برای قرائت قرآن با هدف دستیابی به رضای خداوند متعال فراهم شود.

وی در پایان با ابراز خوشحالی از اینکه عمر این نویسنده با این کتاب ارزشمند که مرتبط با قرآن بود پایان یافت و خواستار توزیع این کتاب در میان اقشار مختلف مردم شد تا بنا به وصیت مرحومه سمیه بن خلدون به عنوان صدقه برای توسعه علم و دانش مفید باشد.

انتهای پیام