صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۶۰۰۱
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶

خبرگزاری بین‌المللی قرآنی ایکنای کهگیلویه‌وبویراحمد در دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت رتبه سوم بخش رسانه را کسب کرده است.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، آئین اختتامیه دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت با حضور مسئولان در سالن اجتماعات کمیته امداد استان امروز، 26 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

سیده‌راضیه مختاری یوسف‌آباد، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد در این مراسم گفت: 130 اثر به دبیرخانه این رویداد ملی رسیده که از این تعداد 52 اثر قابل ارزیابی بوده‌اند و آثار توسط  8 استاد برجسته دانشگاه‌ها و عضو هیئت علمی بررسی شده‌اند.

وی افزود: این رویداد ملی در هفت بخش خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان برنامه‌ریزی شده؛ در بخش خانواده 3 اثر، در بخش سازمان‌های مردم نهاد 4 اثر، در بخش دستگاه‌های اجرایی 6 اثر، در بخش مدیران برتر 5 اثر و در بخش رسانه محدثه بازیار، فعال رسانه‌ای رتبه اول، آسیه علی‌زاده از خبرگزاری صداوسیما رتبه دوم و سیده‌مهناز فاطمی‌اصل، خبرنگار و دبیر خبرگزاری قرآنی ایکنا به عنوان رتبه سوم نیز تجلیل شده‌اند، ضمن اینکه در بخش شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، هیچ اثری دریافت نکرده‌ایم.

یادآور می‌شود، اجرای سرود از سوی دانش‌آموزان دختر و پسر، مسابقه ویژه خانواده‌ها، اجرای برنامه‌های شاد و فرهنگی، موسیقی محلی و غیره ازجمله برنامه‌های اجرایی جانبی این مراسم بود.

 24 تا 30 اردیبهشت‌ماه به عنوان هفته ملی جمعیت نام‌گذاری شده است.

انتهای پیام