صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۶۲۲۴
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸

برگزیدگان چهل و دومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان و نهمین دوره مسابقات فرهنگیان استان یزد در مراسمی با حضور مهران فاطمی، استاندار یزد تجلیل شدند.

به گزارش ایکنا از یزد، مهران فاطمی، استاندار یزد، امروز، 27 اردیبهشت‌ماه در مراسم اختتامیه چهل و دومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان و نهمین دوره مسابقات فرهنگیان استان با تبریک دهه کرامت خطاب به دانش‌آموزان و فرهنگیان گفت: شما رونق‌بخش این مسابقات هستید که در رقابتی سالم و شیرین موفق شدید به کسب مقام‌های عالی دست یابید و امیدواریم در مسابقات ملی و سراسری نیز افتخارآفرین باشید.

وی ادامه داد: هر چه داریم از فرهنگ قرآن، اهل بیت(ع) و نماز است، خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: «و إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ؛ یقیناً نماز از کارهای زشت، و کارهای ناپسند باز می‌دارد.» در این بازار مکاره‌ای که در و دیوار دعوت به گناه، معصیت و نافرمانی حضرت حق می‌کند، نماز سپر محکم و حِصن حصین است.

فاطمی با اشاره به روایت «وَلاَيَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي»، بر ارادت و حب به آل الله و اهل بیت(ع) عصمت و طهارت تأکید کرد و گفت: خداوند فرمود: «یهدی لِلَّتی هِیَ أقومُ، این قرآن، به راهی که استوارترین راه‌هاست، هدایت می‌کند» بنابراین اگر می‌خواهیم صراط مستقیم حرکت کنیم باید به قرآن تمسک جوییم.

استاندار یزد بیان کرد: شرکت در مسابقات قرآن کریم توفیق بزرگی است که نصیب شما شده است وامیدواریم روز به روز فعالیت‌های قرآنی، دینی و مذهبی با محوریت قرآن و اهل بیت(ع) در استان گسترش پیدا کند. 

شرکت 80 هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآن

حسن عبداللهیان، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این مراسم گفت: بیش از 80 هزار دانش‌آموز در مرحله آموزشگاه چهل و دومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز استان شرکت کردند که از این تعداد ۷۰۰ نفر به مرحله استانی راه یافتند و  ۱۸۰ نفر توانستند حائز رتبه برتر شوند.

وی با اشاره به جایگاه استان یزد در سطح کشور بیان کرد: دانش‌آموزان استان در مسابقات قرآن کریم حضور پرشوری دارند و سال گذشته توانستند ۲۲ رتبه کشوری را کسب کنند که یزد در این زمینه از استان‌های برتر شناخته شد. امسال استان‌های کشور بر اساس تعداد و رتبه‌های برتر به سه گروه تقسیم‌بندی شدند که یزد در بین استان‌های الف و قرار است ۷۰ نفر در مسابقات کشوری حضور یابند.

عبداللهیان انس و الفت بیشتر دانش آموزان با قرآن، عترت و نماز را از اهداف این مسابقات برشمرد و گفت: این مسابقات علاوه بر ایجاد شور و نشاط بین دانش‌آموزان، در آرامش افراد نقش مؤثری دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به نهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان استان نیز گفت: در بخش مسابقات قرآن فرهنگیان ۱۰۰ نفر در مرحله استانی به رقابت با یکدیگر پرداختند که در پایان، ۳۰ نفر رتبه‌های برتر را در ۶ رشته کسب کردند.

وی با اشاره به توجه ویژه استاندار یزد به فعالیت‌های قرآنی اظهار کرد: برای اولین بار در حاشیه تجلیل از برترین‌های کنکور از برگزیدگان مسابقات قرآن کریم و جشنواره فرهنگی و هنری نیز تجلیل به عمل آمد. 

یزد، از استان‌های برتر قرآن دانش‌آموزی

سعید غفاریان، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این مراسم با اشاره به استقبال پرشور دانش‌آموزان در مسابقات قرآن، عترت و نماز، از حضور یک سوم دانش‌آموزان استان در مرحله آموزشگاهی این مسابقات خبر داد و شناسایی استعدادهای برتر در عرصه‌های مختلف قرآنی و ارتقای سطح معلومات دانش‌آموزان را از جمله اهداف این مسابقات برشمرد.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به برگزاری مرحله کشوری مسابقات فرهنگیان از ۲۴ تا ۲۶ خردادماه در مشهد مقدس گفت: آثار برگزیدگان مرحله استانی ضبط و به دبیرخانه ارسال خواهد شد و در مرحله غیرحضوری پایش و نفرات برتر در مرحله حضوری شرکت می‌کنند.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات دانش‌آموزان بیان کرد: مسابقات پسران از یکم تا چهارم مردادماه در مشهد و مسابقات دختران از ۱۵ تا ۱۸ مردادماه در مازندران برگزار خواهد شد و امیدواریم همچون گذشته شاهد کسب رتبه‌های برتر در این مسابقات باشیم. 

یادآور می‌شود اجرای این مراسم برعهده حامدسلطانی، نخبه قرآنی استان بود و معرفی نهج‌البلاغه توسط یگانه و‌ یکتا حسین بیگی از دانش‌آموزان روشندل قرآنی، حضور خدام حرم رضوی، اجرای تواشیح گروه فرهنگیان میبد، اجرای فاطمه زارع‌زاده دانش آموز مدرسه صدرای ابرکوه و تجلیل از برگزیدگان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

انتهای پیام