صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۶۲۴۹
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۲

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از آغاز تجاوز به نوار غزه تاکنون بیش از ۱۰۰ دانشمند و پژوهشگر فلسطینی را به شهادت رسانده است.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه با انتشار بیانیه‌ای از ترور و شهادت بیش از ۱۰۰ دانشمند، استاد دانشگاه و پژوهشگر در جریان جنگ نسل‌کشی علیه نوار غزه از هشت ماه پیش خبر داد.

این دفتر تأکید کرد که هدف رژیم صهیونیستی از ترور دانشمندان و پژوهشگران نوار غزه در کنار بمباران و تخریب کامل بیش از ۱۰۳ دانشگاه و مدرسه و تخریب جزئی ۳۱۱ دانشگاه و مدرسه دیگر، نابودی کامل بخش آموزش فلسطین است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه ضمن محکوم کردن جنایت ترور این تعداد از دانشمندان و اساتید فلسطینی و همچنین بمباران هدفمند نهادهای آموزشی، از همه دانشگاه‌ها و نهادهای آموزشی در سطح جهان خواست که این جنایت هولناک را محکوم کنند.

این نهاد فلسطینی، اشغالگران صهیونیست و دولت آمریکا را مسئول کامل این جنایت تاریخی دانست و تاکید کرد که رژیم صهیونیستی دانشمندان فلسطینی را ترور می‌کند و آمریکا نیز شریک در این جنگ نسل‌کشی است و در تداوم آن نقش دارد.

انتهای پیام