صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۶۷۳۵
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۷

حافظان یک تا ۳۰ جزء با ثبت‌نام در سامانه‎ آزمون‌های حفظ به نشانی hefz.telavat.ir می‌توانند ضمن دریافت مدرک معتبر حفظ قرآن کریم از سازمان دارالقرآن در قرعه‌کشی هدیه حافظان قرآن شرکت کنند.

به گزارش ایکنا، براساس مصوبه ستاد حفظ راهبردی قرآن کریم بودجه‌ای حدود دو میلیارد تومان از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی در خصوص اهدای جوایز به دارندگان دارای مدرک عمومی قرآن کریم اختصا یافت. بر این اساس این افراد می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه‎ آزمون‌های حفظ به نشانی hefz.telavat.ir در این طرح شرکت کرده و ضمن دریافت مدرک معتبر حفظ از سازمان دارالقرآن در این قرعه‌کشی شرکت کنند.

این هدایا از ۵۰۰ هزار تومان تا شش میلیون تومان در نظر گرفته شده است که اوایل تیرماه بین ۳۱۳ نفر از حافظان یک جزء، ۱۱۱ نفر از حافظان دو جزء، ۱۱۴ نفر از حافظان چهار جزء و از حفظ پنج جزء تا حفظ کل به ازای هر جزء به ۷۲ نفر تقسیم خواهد شد.

قرعه‌کشی این جوایز به صورت نرم‌افزاری انجام می‌شود و کسانی که قبلا مدرک درجه یک تا سه حفظ تخصصی قرآن کریم را دریافت کرده باشند نمی‌توانند این مبالغ را دریافت کنند. این هدایا ویژه کسانی است که در طول این مدت پیشرفتی در حفظشان ایجاد شده باشد و از مزایای حفظ، کمتر استفاده کرده باشند.

لینک ثبت نام آزمون های عمومی حفظ قرآن کریم

انتهای پیام