صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۷۱۱۶
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با اشاره به سابقه فعالیت آیت‌الله رئیسی در شهر کرج به‌عنوان دادستان گفت: مراسم بزرگداشت شهادت رئیس‌جمهور و هیئت همراه، امروز، 31 اردیبهشت‌ماه، ساعت ۱۶ در مصلی کرج برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از البرز، مرتضی ولی‌پوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز، امروز، ۳۱ اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای اطلاع‌رسانی البرز که در استانداری برگزار شد، گفت: حادثه‌ای که برای آیت‌الله رئیسی و همراهان رخ داد بسیار تلخ است.

وی ادامه داد: با توجه به فعالیت‌های خودجوش مردم در سطح شهرهای استان، امروز یک اجتماع مردمی از ساعت ۱۶ در مصلی کرج برپا خواهد شد و در سایر شهرستان‌های استان هم مشابه آن شکل می‌گیرد.

عاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز بیان کرد: آیت‌الله رئیسی در سال‌های اول انقلاب در کرج سابقه فعالیت داشتند. همه باید کمک کنند تا برنامه‌های استان در راستای برنامه‌های کشور اجرا شده و یک فضای معنوی ویژه در استان شکل بگیرد.

انتهای پیام