صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۷۳۱۸
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۸
برای اولین‌بار در مؤسسه دارالقرآن امام حسین(ع)؛

برای اولین‌بار مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت دارالقرآن امام حسین(ع)، آزمون ارزیابی و اعطای مدرک حفظ عمومی قرآن کریم را برای حافظان یک تا سی جز خود برگزار کرد.

به گزارش ایکنا از قم، با هدف توسعه حفظ عمومی قرآن کریم در کشور به صورت هدفمند،کارآمد و استاندارد و اعتبار بخشی به مدارک حفظ قرآن در سطوح مختلف؛ آزمون ارزیابی و اعطای مدرک حفظ عمومی قرآن کریم از سوی ستاد راهبری حفظ قرآن کشور، تدوین و ابلاغ شده است.

این آزمون توسط مؤسسات معتبر و دارای مجوز از سوی سازمان تبلیغات اسلامی، در سراسر کشور برای عموم حافظان قرآن کریم، برگزار شده و اکنون برای اولین‌بار مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت دارالقرآن امام حسین(ع) آن را برای حافظان یک تا سی جز خود برگزار کرد.

آزمون مذکور با همکاری ویژه از سوی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قم و با اعطای مدرک مشترک بین دارالقرآن امام حسین(ع) و سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

لازم به ذکر است مطابق مصوبه اخیر ستاد راهبری حفظ قرآن کریم، قرعه‌کشی مبلغ بیست میلیارد ریال  بین افرادی که دارای مدرک حفظ عمومی قرآن باشند، انجام شده و افراد برگزیده از جوایزی تا سقف شصت میلیون ریال برخوردار خواهد شد.

علاقمندان برای ثبت‌نام در این آزمون می‌توانند به سایت hefz.telavat.ir  مراجعه نمایند. یادآور می‌شود کسانی که مؤسسه دارالقرآن امام حسین(ع) را به عنوان مرکز آزمون حفظ خود انتخاب نمایند، می‌توانند به صورت رایگان در این آزمون شرکت کنند.

انتهای پیام