وی با بیان اینکه متأسفانه طی سالهای گذشته سند فرهنگی در استان را نداشتیم، افزود: در حال حاضر تدوین برش استانی این سند بالادستی با نگاه بومی محلی در دست اقدام است.
آهنگر تصریح کرد: به طور قطع استفاده از جریان نخبگانی استان در بحث تدوین سند فرهنگی مازندران مؤثر خواهد بود، احصای نظام مسائل استان در بخش اول برایمان اولویت داشته و پس از آن شناسایی ظرفیتهای حاکمیتی و مردمی انجام خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به برگزاری ۲۲ نشست تخصصی باهدف شناسایی و بررسی نظام مسائل استان برای تدوین این سند، خاطرنشان کرد: تلاش شده از ظرفیت اجرایی دستگاهها، جامعه نخبگانی و تشکلهای مردمی بهره گرفته شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان مازندران با بیان اینکه در گام اول تلاش شده ۵ مسئله اصلی استان برای تدوین این سند جمعآوری شود، افزود: این مسائل باید در صحن شورای فرهنگ عمومی مطرح و تبدیل به مصوبه شود.
وی با بیان اینکه شناسایی مسائل که از نظر تمامی فعالان حوزه فرهنگ و هنر اولویتدار باشد مورد توجه بوده است، گفت: مسائل باید مطابق آئیننامه شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شود.
آهنگر با بیان اینکه تغییرات سبک زندگی ایرانی، اسلامی و ناهنجاریهای اجتماعی ناشی از آن، تضعیف بنیان خانواده و تأثیر و تأثر نامتوازن مسافران و مهاجران در استان سه مسئله ابتدایی احصا شده برای تدوین این سند است، افزود: ضعف در ساماندهی فعالیتهای نوین فرهنگی و فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی در زیستبوم استان نیز دو مسئله دیگر برای تدوین این سند میباشند.
آهنگر با اشاره به اینکه این سند برای بازه زمانی ۵ ساله تدوین و رونمایی خواهد شد، بیان کرد: گام دوم نیز به ارائه راهکارها برای عملیاتی شدن این سند اختصاص دارد.