صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۰۵۱۳
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۷

رئیس گروه قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه سهمیه بیمه مؤسسات قرآنی از اول تیرماه فقط به مؤسسات ثبت شده در سامانه حمد اختصاص می‌یابد، گفت: در این راستا مؤسسات قرآنی کردستان در فرصت باقیمانده نسبت به رفع نواقص و درج فعالیت‌ها در سامانه حمد اقدام کنند.

کامل گلباغی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: سهمیه بیمه فعالان قرآنی به مؤسسات فرهنگی و قرآن و عترت زیر نظر اداره تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد اسلامی از اول تیرماه اختصاص می‌‌یابد.

وی با اشاره به اینکه این سهمیه به مؤسسات تعلق خواهد گرفت که پروانه فعالیت معتبر داشته باشند، افزود: در فرآیند جدید تخصیص سهمیه بیمه فعالان قرآنی، منوط به ثبت مؤسسه در سامانه حمد است.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان بیان کرد: در این راستا مؤسسات قرآنی سطح استان باید نسبت به ثبت کامل حضور و غیاب کلاس‌های آموزشی در این سامانه اقدام و اهتمام لازم را داشته باشند.

گلباغی گفت: در این فرآیند سهمیه‌ها براساس میزان فعالیت ثبت شده در سامانه حمد تخصیص خواهد یافت و تعداد قرآن‌آموزان، مربیان، کلاس‌های یک مؤسسه ملاک کسب امتیاز و بالطبع آن سهمیه بیمه خواهد بود.

انتهای پیام