صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۰۸۲۹
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴

مدیرکل آموزش و پرورش فارس، حضور در نماز جمعه را تجربه معنوی و اجتماعی برای دانش‌آموزان دانست و افزود: این تجربه حضور برای دانش‌آموزان قطعاً موثر و ماندگار خواهد بود.

به گزارش ایکنا از فارس، فرشید قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش فارس امروز، 21 خردادماه در دیدار با رئیس ستاد نماز جمعه شیراز بر اهمیت استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان در نماز جمعه تأکید کرد و گفت: ایجاد انگیزه‌های مختلف برای حضور دانش‌آموزان از مهم‌ترین راهکارهای حضور آنان در نماز جمعه است.

وی، حضور در نماز جمعه را تجربه معنوی و اجتماعی برای دانش‌آموزان دانست و افزود: این تجربه حضور برای دانش‌آموزان قطعاً موثر و ماندگار خواهد بود.

قاسمی اظهار کرد: برای اجرای سرودهای دانش‌آموزی می‌توان از ظرفیت نماز جمعه استفاده کرد و یا اینکه چند دقیقه تریبون نماز جمعه به دانش‌آموزان اختصاص یابد که این‌ها راهکارهایی برای تشویق دانش‌آموزان در نماز جمعه هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس همچنین برگزاری مسابقات فرهنگی برای دانش‌آموزان و تشویق آن‌ها را از دیگر برنامه‌های انگیزاننده حضور در نماز جمعه دانست.

انتهای پیام