صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۰۹۵۷
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰

مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: ۳۲ گروه ثابت و سیار بر نحوه ذبح دام در روز عید قربان در این استان نظارت خواهند کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی لرستان، مصطفی زبردست، مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: روز عید سعید قربان ۳۲ گروه سه نفره شامل ناظر شرعی، دامپزشک و کارشناس بهداشتی بر نحوه ذبح دام و نذورات مردم در سطح استان نظارت خواهند داشت.

وی گفت: همه کشتارگاه‌ها و میادین دام سطح استان در روز عید قربان باز و هرگونه خرید دام و کشتار در کشتارگاه به صورت رایگان توسط همکاران دامپزشکی مورد بازرسی و معاینه قرار خواهند گرفت.

زبردست ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده با شهرداری خرم‌آباد قربانگاه‌های موقت در مبادی شهر خرم‌آباد ایجاد خواهد شد که مردم می‌توانند علاوه بر مراجعه به کشتارگاه‌های دام بر نذورات روز عید قربان به این قربانگاه‌ها نیز مراجعه کنند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان با اشاره به اینکه تیم‌های نظارت بر نحوه ذبح نذورات مردمی از صبح روز عید قربان و تا پایان شب در سطح استان فعال خواهند بود، گفت: با توجه به فصل گرما و خطر شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام ضروری است، هم استانی‌ها در ذبح نذورات خود موازین بهداشتی را رعایت کنند.

انتهای پیام