تحریک کاربران به دانلود و نصب برخی نرمافزارها با عناوین اخبار روز انتخابات، حمایت از نامزد خاص، کسب درآمد از طریق حمایت از کاندیداهای مختلف و … از جمله مواردی هستند که میتوانند افراد را به سمت استفاده از نرمافزارهای جعلی و مخرب هدایت کنند. در این صورت کاربر، اجازه دسترسی به پیامکها، تماسها، گالری عکس و … را میدهد و به همین دلیل با مشکلات ریز و درشتی مواجه میشوند و حتی اطلاعات شخصی و بانکی آنها نیز به خطر خواهد افتاد.
پلیس فتا در این راستا به کاربران هشدار داد و توصیههایی را مطرح کرد که باید مورد توجه قرار گیرد؛
کاربران با مراجعه به وبسایت رسمی ستاد انتخاباتی کاندیداها و استعلام برنامههای موبایلی از اعتبار آنها اطمینان حاصل کنند.
کاربران ضمن هوشیاری مراقب باشند، در این ایام در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند و برنامههای مورد نیاز خود را از وب سایتها و فروشگاههای معتبر نرم افزاری دریافت کنند.
اخبار جعلی با هدف گمراه کردن و به منظور آسیب رساندن به یک نهاد یا شخص و یا بهدست آوردن اهداف مالی یا سیاسی نوشته و منتشر میشوند، که میتواند به منظور افزایش خوانندگان، اشتراکگذاری آنلاین و درآمد براساس کلیک روی اینترنت هم باشد.
مراقب شبهخبرها باشید، به تصاویر توجه کنید که واقعی باشند، به زمان و تاریخ اخبار توجه کنید.
صحت منبع خبر را بررسی و به موضوع خبر دقت و با اشتراکگذاری محتوای پیشگیرانه سایبری در آگاهسازی عمومی مشارکت کنید. این اخبار هم میتواند حاوی لینک جعلی باشد و کاربر را به سمت فیشینگ و هک حساب کاربری سوق دهد.
انتهای پیام