صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۱۵۱۶
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
بحرالعلوم خبر داد:

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم با اشاره به تغییر زمان قرعه‌کشی هدایای نقدی حافظان دریافت کننده مدارک حفظ عمومی گفت: پیش از این مقرر شده بود در تیرماه این قرعه‌کشی انجام شود، اما به اواخر شهریورماه ۱۴۰۳ و همزمان با ایام ولادت پیامبر اکرم‌(ص) و امام جعفر صادق‌(ع) موکول شد. ️ 

محمدمهدی بحرالعلوم، مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به تغییر زمان قرعه‌کشی هدایای نقدی حافظان دریافت کننده مدارک حفظ عمومی گفت: براساس مصوبه ستاد حفظ راهبردی قرآن کریم بودجه‌ای حدود دو میلیارد تومان از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی در خصوص اهدای جوایز به دارندگان دارای مدرک عمومی قرآن کریم اختصاص یافت.

وی افزود: پیش از این مقرر شده بود در تیرماه این قرعه‌کشی انجام شود، اما بنا به درخواست‌های متعدد و افزایش فرصت ثبت‌نام این تاریخ به شهریورماه موکول شد. برهمین اساس زمان قرعه‌کشی جدید هدایای نقدی حافظان قرآن اواخر شهریورماه ۱۴۰۳، همزمان با ایام ولادت پیامبر اکرم‌(ص) و‌ امام جعفر صادق‌(ع) انجام می‌شود. ️ 

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم ادامه داد: با توجه به این تغییر زمانی افراد می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه‎ آزمون‌های حفظ به نشانی hefz.telavat.ir در این طرح شرکت کرده و ضمن دریافت مدرک معتبر حفظ از سازمان دارالقرآن در این قرعه‌کشی شرکت کنند.

بحرالعلوم با بیان اینکه این هدایا از ۵۰۰ هزار تومان تا شش میلیون تومان در نظر گرفته شده است، گفت: این هدایا بین ۳۱۳ نفر از حافظان یک جزء، ۱۱۱ نفر از حافظان دو جزء، ۱۱۴ نفر از حافظان چهار جزء و از حفظ پنج جزء تا حفظ کل به ازای هر جزء به ۷۲ نفر تقسیم خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه قرعه‌کشی این جوایز به صورت نرم‌افزاری انجام می‌شود، اظهار کرد: کسانی که قبلاً مدرک درجه یک تا سه حفظ تخصصی قرآن کریم را دریافت کرده باشند نمی‌توانند این مبالغ را دریافت کنند. این هدایا ویژه کسانی است که در طول این مدت پیشرفتی در حفظشان ایجاد شده باشد و از مزایای حفظ، کمتر استفاده کرده باشند.

انتهای پیام