صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۲۰۹۸
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
در قم

جلسه هم‌اندیشی قرآنی با موضوع «ویژگی‌های رئیس‌جمهور اصلح از منظر قرآن کریم» به‌ همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن به‌صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، جلسه هم‌اندیشی قرآنی با موضوع «ویژگی‌های رئیس‌جمهور اصلح از منظر قرآن کریم» به‌ همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن به‌صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق یوسفی‌مقدم با محوریت «اقامه دین و قرآن»،  حجت‌الاسلام والمسلمین عیسی عیسی‌زاده با محوریت «مردم‌داری»، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن شیرزاد با محوریت «ولایت‌مداری»، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اکبر حسینی‌رامندی با محوریت «صداقت»، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحامد‌علیزاده موسوی با محوریت «استقلال‌طلبی»، سید‌سجاد آل‌غفور با محوریت «صیانت از نظام اسلامی»، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی غرسبان با محوریت «تقویت جبهه مقاومت»، حسن عبدی‌پور با محوریت «قانون‌مداری» به ارائه مباحث می‌پردازند.

دبیری علمی این نشست بر عهده حجت‌الاسلام والمسلمین عیسی عیسی‌زاده است؛ این نشست روز چهارشنبه، ۳۰ خردادماه، ساعت ۹ تا 12 در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن، تالار شیخ طبرسی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت مجازی از طریق لینک http://dte.bz/quranconf این نشست را مشاهده کنند.

انتهای پیام