وی با بیان اینکه وظیفه داریم با روشنگری زمینه حضور پرشور مردم در انتخابات را فراهم آوریم زیرا حضور گسترده مردم در همه عرصهها امنیتساز و اقتدار آفرین است، افزود: حضور پررنگ و حماسهآفرین مردم، بسیاری از توطئهها و دسیسههای دشمنان را ناکام میکند.
بازمانده وظیفه جهادگران و جامعه دانشگاهی را روشنگری در زمینه اهمیت حضور مردم و مشارکت در انتخابات دانست و اظهار کرد: حضور پرشور در انتخابات، انسجام، اتحاد و همبستگی بین مردم و مسئولان، شمشیر دشمنان را کندتر میکند.
حجتالاسلام حسن عامری، مبلغ حوزه و دانشگاه نیز در این نشست به بیان ویژگیهای حاکم اسلامی برگرفته از خطبه ۱۳۶ نهجالبلاغه پرداخت و گفت: خداگرایی در پذیرش حکومت، اصلاح مردم، دفاع و حمایت از مظلوم، مبارزه با ستمگران، حقگرایی، قاطعیت، مبارزه با ظلم و ظالم و اجرای حق در جامعه از جمله صفات حاکم اسلامی است.
وی ادامه داد: آفات فردی که مسئولیتی را در جامعه قبول میکند از دیدگاه امیرالمومنین(ع) جاه طلبی، تجاوزگری، خشونت، گفتارهای ناروا، برخوردهای تند و بیجا، لغزشهای پیدرپی، پوزش نخواستن از اشتباهات و خوشگذرانی است.
این مبلغ حوزه و دانشگاه گفت: امام علی(ع) چهار خصوصیت را برای فردی که مسئولیتی را برعهده میگیرد مهم دانستهاند و فرموندهاند: مرا یاری کنید با تقوا، تلاش و کوشش، پاکدامنی و دروغ نگفتن که میتوانیم این چهار خصوصیت را در انتخاب فرد اصلح در منصب ریاست جمهوری مدنظر داشته باشیم.
انتهای پیام