صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۳۴۸۳
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۹

دبیر همایش بین‌المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین از دریافت ۳۰۰ مقاله از ۲۰ ملیت و به ۶ زبان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، سیدمهدی طاهری، معاون پژوهشی مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی جامعه المصطفی و دبیر علمی همایش امروز چهارشنبه ششم تیرماه در جمع اصحاب رسانه در سخنانی اظهار کرد: مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی، مرکز علمی در حوزه علوم انسانی با رویکرد اسلامی در جامعةالمصطفی است که در اسفندماه سال گذشته، به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد اشغال فلسطین و عملیات طوفان الاقصی، این همایش علمی را در دستور کار خود قرار داد.

وی پیرامون اهداف همایش گفت: با توجه به برخی شبهاتی که پیرامون زمینه‌های علمیات طوفان الاقصی مطرح است، این همایش تبیین پیشینه و حقایق شکل گیری اشغالگری رژیم صهیونیستی را به عنوان یکی از اهداف خود دنبال می‌نماید. برای درک بهتر وقایع امروز فلسطین لازم است به گذشته ماجرا بازگردیم و جنایات و ابعاد اشغالگری این رژیم غاصب را تشریح کنیم.

طاهری یکی از برنامه‌های صهیونیسم جهانی را استفاده از غول‌های رسانه‌ای جهت وارونه نشان دادن جنایات و اشغالگری خود در سطح جهانی خواند و افزود: امروز به لطف رسانه‌های مردمی و اسلامی، روشنگری خوبی نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در حال شکل‌گیری است و این همایش در پی آن است تا تحلیل درستی از طوفان الاقصی و آثار آن به ویژه درهم شکستن هژمونی رژیم صهیونیستی ارائه دهد.

وی ادامه داد: فعالیت‌های علمی و پژوهشی (فراخوان) همایش در نهم اسفند ۱۴۰۲ به صورت رسمی آغاز و پس از یک هفته موفق به دریافت مجوز ISC شد و فراخوان آن به ۶ زبان فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسه، اردو و ترکی استانبولی از طریق رسانه‌ها اعلام شد.

دبیر علمی همایش ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین با اشاره به همکاری ۴۰ مرکز در داخل و خارج از کشور با این همایش، ابراز کرد: با استقبال صورت گرفته از همایش، ۷۵ پیش نشست برای گفتمان‌سازی مسئله فلسطین برگزار گردید که نخستین نشست ۸ فروردین در لبنان و آخرین پیش‌نشست نیز ۲۹ خرداد در قم رقم خورد.

وی با اشاره به برگزاری پیش نشست‌های همایش در کشور‌های ایران، لبنان، ترکیه، پاکستان، افغانستان و تانزانیا، خاطرنشان کرد: شخصیت‌های علمی و فرهنگی، رسانه‌ای و سیاسی از 15 کشور در این پیش نشست‌ها سخنرانی کردند.

طاهری، برگزاری مسابقه کتابخوانی «مسئله فلسطین در کلام مقام معظم رهبری» همزمان با روز قدس به دو زبان عربی و فارسی در شهر‌های قم، گرگان و اصفهان را یکی از برنامه‌های جانبی همایش عنوان کرد و افزود: زمینه‌سازی برای نگارش مقالات توسط محققان، ایجاد میز مطالعات فلسطین و مقاومت و معرفی کتب در این زمینه از دیگر اقدامات صورت‌گرفته توسط دبیرخانه همایش به شمار می‌آید.

وی تعداد کل آثار دریافتی را ۳۰۰ مقاله از ۲۰ ملیت و به ۶ زبان برشمرد و گفت: اختتامیه همایش روز پنج شنبه هفتم تیرماه از ساعت ۸ تا ۱۲ در قم انتهای بلوار امین مجتمع امین برگزار خواهد شد.

دبیر علمی همایش افزود: در روز مراسم شاهد ارائه مقالات برتر در پنج پنل زبانی و رونمایی از تندیس همایش و دو کتاب خواهیم بود.

معاون پژوهشی مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی المصطفی در پایان به نامه رهبر معظم انقلاب به دانشجویان غربی در موضوع فلسطین اشاره کرد و گفت: در این زمینه پیش‌نشست‌هایی برگزار شد و مقالاتی با زبان‌های مختلف به دبیرخانه رسیده است و از مقالات برتر نیز با این موضوع در همایش تقدیر خواهد شد.

انتهای پیام