صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۳۹۳۴
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه شاهد کاهش چشمگیر تخلفات و جرائم انتخاباتی در این دوره از انتخابات بودیم، گفت: ۸ متهم تحت تعقیب قضایی قرار گرفته و بازداشت شدند که در حال حاضر ۳ نفر در بازداشت هستند.

به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی، ضمن قدردانی از همکاری اصحاب رسانه استان با ستاد بزرگداشت هفته قوه قضاییه، گفت: علیرغم اینکه هفته قوه قضاییه با برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری همزمان شده بود اما بازتاب بسیار خوبی در بین مردم و رسانه‌ها داشت.

وی ضمن قدردانی از حضور باشکوه مردم شریف استان کرمان در انتخابات ریاست‌جمهوری، افزود: استان کرمان با مشارکت بیش از یک‌میلیون و پنجاه هزار نفر، یکی از استان‌های پیشرو در خصوص مشارکت بالا در انتخابات ریاست جمهوری بوده است.

حجت‌الاسلام حمیدی با بیان اینکه خوشبختانه انتخابات ریاست‌جمهوری بدون هیچ مشکل امنیتی و رخداد ناامنی در استان کرمان برگزار شد، ادامه داد: شاهد کاهش چشمگیر تخلفات و جرائم انتخاباتی در این دوره از انتخابات بودیم.

رئیس کل دادگستری استان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۸ متهم تحت تعقیب قضایی قرار گرفته و بازداشت شدند که تعداد ۵ نفر با قرار تأمین مناسب آزاد شده‌اند و در حال حاضر ۳ نفر در بازداشت هستند و رسیدگی به پرونده‌های متهمان در اولویت دستگاه قضا قرار دارد.

انتهای پیام