صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۳۹۵۳
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال‌و بختیاری با اشاره به اینکه تعداد مدارس تحت پوشش «طرح امین» در دولت سیزدهم بیش از پنج برابر رشد داشته است، از فعالیت ۲۴۸ طلبه در مدارس استان در قالب این طرح خبر داد.

به گزارش ایکنا از چهامحال‌وبختیاری و به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، ذوالفقار علیخانی، معاون فرهنگی و پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: طرح امین با حضور ۲۴۸ نفر طلبه در ۱۲ شهرستان استان چهارمحال و بختیاری در حال اجرا است.

وی ادامه داد: از این تعداد، ۱۵۰ نفر از این نیروها در شهرستان شهرکرد مشغول خدمت هستند و از ابتدای سال تحصیلی تا کنون در هر شهرستان حداقل سه دوره توانمندسازی برای این نیروها برگزار شده است.

علیخانی اظهار کرد: طرح امین مهم‌ترین طرح مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش است که ۱۵ سال از اجرایی شدن این طرح می‌گذرد؛ تا قبل از دولت سیزدهم سه هزار مدرسه تحت پوشش این طرح بودند که با روی کار آمدن دولت شهید رئیسی تحت پوشش قرار گرفتن ۳۰ هزار مدرسه به عنوان هدف این طرح مدنظر قرار گرفت و در سال تحصیلی جاری به ۱۵ هزار و ۵۰۰ مدرسه رسیدیم.

انتهای پیام