به گزارش ایکنا، نشست خبری بیست و ششمین دوره همایش ملی خیرین مدرسهساز امروز یکشنبه، ۱۰ تیرماه در سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برگزار شد.
حمیدرضا خانمحمدی، رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیزات مدارس کشور در این نشست ضمن گرامیداشت یاد شهیدجمهور بیان کرد: بحث مردمیسازی در سازمان نوسازی به معنای واقعی محقق شده است و رشد تعهدات خیرین نشانگر این نکته است.
وی ادامه داد: 6.2 همت در بودجه سنواتی و شش همت اعتبار در بودجه ۱۴۰۳ از اعتبارات مولدسازی در نظر گرفته شده است تا بتوانیم پروژههای ناتمام را تکمیل کنیم. ۳۳ هزار کلاس درس در هزار روز احداث و تجهیز شده است که در این پروژهها خیرین ۵۰ درصد سهم داشتند.
رئیس سازمان نوسازی مدارس افزود: هماکنون هشت هزار پروژه در حال اجراست که امیدواریم بتوانیم این تعداد پروژهها را تا دو الی سه سال آینده تکمیل کنیم؛ همچنین ۱۷ میلیون مترمربع ایزوگام در مدارس انجام گرفته است.
خانمحمدی بیان کرد: هزار و ۷۰ مدرسه کانکسی تا مهرماه ساماندهی میشود. تخصیص اعتبارات در دولت سیزدهم افزایش یافته است. در کشور حدود یک میلیون جابهجایی وجود دارد که مردم برای اشتغال در شهرها مهاجرت میکنند و همین موضوع نیاز سازمان به مدرسه را افزایش میدهد.
وی افزود: خیرین بعد از کرونا برای اولین بار در بیست و ششمین همایش جمع میشوند و تلاش داریم که تعهدات خیرین در این همایش به ۲۰ هزار میلیارد تومان برسد؛ همچنین در این همایش سرپرست ریاست جمهوری حضور پیدا خواهند کرد و خیرین خارج از کشور و از ۲۳ کشور در این همایش شرکت کردند.
رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: ۲۵۶ نقطه چالشی داریم که باید سرانه فضای آموزشی آنها به سطح استاندارد برسد. در حال حاضر هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستانها اختصاص یافته است. در بودجه سنواتی ۱۴۰۳ هم دو هزار میلیارد تومان برای هنرستانها در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: در برنامه هفتم یک حکم طلایی وجود دارد که دو دهم از مالیات بر ارزش افزوده بابت تخریب، بازسازی و مقاومسازی مدارس اختصاص پیدا کند. در حوزه تجهیزات کمک آموزشی در این دولت رشد خوبی صورت گرفته است و اعتبارات تجهیزات گرمایش و سرمایش نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰۰ درصد رشد داشته است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: در این دولت مولدسازی را به جد دنبال کردیم و از مولدسازی املاک مازاد ۱۷۰ میلیارد تومان درآمد کسب کردیم و میتوانیم از مولدسازی حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان درآمد کسب کنیم.
محمدرضا جعفری، مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز در ادامه این نشست بیان کرد: تعهدات خیرین در سال گذشته به ۱۲ هزار میلیارد تومان رسید، انشاءالله برای سال جاری ۲۰ هزار میلیارد تومان هدفگذاری شده است و امیدوارم در امر مدرسهسازی به نتایج خیلی خوبی دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: در جامعه خیرین مدرسهساز کشور شش کمیسیون داریم که خوشبختانه فعالیتهای خوبی در حال انجام دارند. کمیسیون خیرین خارج از کشور، کمیسیون بانوان، کمیسیون حقوقی و نظارت، کمیسیون استانها و کمیسیون اجتماعی، کمیسیون مدرسهیاری را داریم که امیدوارم خیرین به خوبی به ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی کشورمان کمک کنند.
علیرضا راشکی، معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس در این نشست با ذکر یاد رئیسجمهور شهید که یاور مدرسهسازی بودند گفت: بیست و ششمین رویداد تکریم خیرین مدرسهساز کشور با شعار «خیرین مدرسهساز، پیشران ایران قوی» در ۱۲ تیرماه برگزار میشود.
وی ادامه داد: ۱۲ تیرماه بیش از ۶۵۰ خیرین استانی و ۲۰۰ نفر از خیرین ملی و بیش از ۲۵۰ هزار تأثیرگذاران در این امر برای این همایش دعوت شده است. این همایش با حضور معاون اول رئیسجمهور شهید برگزار خواهد شد. در این همایش از بانوی برتر خیر مدرسهساز و خیر خارج از کشور تجلیل میشود. در گذشته جشنواره تکریم خیرین مدرسهساز خارج از کشور در فارس برگزار شد.
معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس بیان کرد: برای اولین بار در حوزه مسئولیت اجتماعی از خیرینی که در بنگاهها مدرسهسازی را دنبال میکنند تجلیل میشود. همچنین از دو مؤسسه خیریه در امر مدرسهسازی و همچنین از خیرین برتر در امر مدرسه یاری نیز تجلیل میشود. برای اولین بار کتابی متشکل از نام و مشخصات ۳۱۳ نفر از خیرین چاپ شده و در اختیار هفت نفر از خیرین برتر قرار میگیرد.
راشکی با بیان اینکه همایش خیرین در ۲۹ استان برگزار میشود اظهار کرد: در این جشنواره از گروههای جهادی هم تقدیر خواهد شد. آنچه امروز از برگزاری این همایش دنبال میکنیم باید در کنار تقدیر به ترویج فرهنگ کار خیر نیز منجر شود.
انتهای پیام