ایشان اظهار کردند: «دو عنصر مبارزه با طاغوت هر عصر و امر به معروف و نهی از منکر و نبرد با استکبار جهانی و ننگ دودمان ننگین اموی باید در سخنرانیها و شعارها نمود و بروز یابد.»
این مرجع تقلید در توصیهای به مبلغان یادآور شدند: «رسالت خطبا و گویندگان مجالس حسینی این است که معارفی را بازگو کنند که هدف سالار شهیدان(ع) را تشریح میکنند.»
ایشان بر این نکته تأکید کردند که «شعرها و شعارها باید سودمند و مؤثر باشند و مسئولان هیئتها و دستهها باید این امر مهم را مدیریت کنند. شعارها باید برگرفته از معارف قرآن و آموزههای عترت سلام الله علیهم باشند. مداحی برای اهل بیت سلام الله علیهم پایگاهی رفیع در دین دارد و ایران اسلامی را نیز در دوران دفاع مقدس بسیار یاری نمود.»
آیتالله جوادی آملی همچنین به خانوادهها توصیه کردند که «شبهای عزاداری در خانهها داستان کربلا برای فرزندان و نوهها بازگو شود و نباید شبها به ویژه شبهای بلند با دیدن فیلمهای غیر آموزنده بگذرد. مطالب عبرتآموز در اذهان نوسالان میماند. داستان خوبان و بدها را باید برای عبرتگیری دیگران بازگو کرد؛ همچنین به فرزندانمان آموزش دهیم که هنگام نوشیدن آب از شعار سلام بر حسین(ع) غفلت نکنند.»
انتهای پیام