وی افزود: امروز دشمنان اسلام از مکتب عاشورا و فراگیری آن هراس دارند، اما خون مطهر شهدای کربلا موجب گسترش این مکتب و الگوبرداری ملتهای آزادیخواه جهان اسلام شده است.
امام جمعه ساوه با بیان اینکه امروز شاهد جنایات حرملههای زمان در غزه هستیم، تصریح کرد: آنچه که امروز در غزه اتفاق میافتد شاخص عظیمی است که در تاریخ میماند و راه را نشان خواهد داد. اگر کمک آمریکا نبود رژیم صهیونیستی قدرت و جرئت این رفتارهای وحشیانه را نداشت. با مباشر و پشتیبان قتل نباید با روی خوش و ملایمت رفتار کرد.
وی با بیان اینکه همانطور که رهبر معظم انقلاب تأکید دارند مسئله غزه، امروز مسئله اول دنیاست، اظهار کرد: صهیونیستها و پشتیبانان آمریکایی و اروپاییشان همه تلاش خود را میکنند که مسئله غزه را از دستور کار افکار عمومی دنیا خارج کنند، ولی نمیتوانند.
حجتالاسلام رحیمی در ادامه احیای دین و بدعتستیزی را از درسهای عاشورا دانست و گفت: همه افراد در جامعه وظیفه دارند با ارزشهای دینی آشنا شده و آنها را احیا کنند و از بدعت پرهیز و با آن مخالفت کنند.
وی تکلیفمداری را از دیگر درسهای عاشورا دانست و اظهار کرد: همه باید به وظیفه الهی خود عمل کنیم و اینکه مردم چه خواهند گفت مهم نیست. معامله باید با خداوند باشد. امروز باید بصیرانه بدانیم تکلیف چیست. مهمترین تکلیف ما پیروی از قرآن و اهل بیت(ع) و بزرگداشت شعائر اسلامی نظیر واقعه کربلا و عاشوراست.
در ادامه مسئول مجمع بزرگداشت جهانی حضرت علیاصغر(ع) و همایش شیرخوارگان حسینی در ساوه نیز گفت: نقطه عطف حرکت جهانی شیرخوارگان حسینی، حضور مادران و نذر فرزندانشان برای سربازی امام زمان(عج) است و این همایش کانونی برای آغاز تربیت یک سرباز برای ظهور منجی عالم بشریت است.
سیدعلی چاووشی افزود: میلیونها نفر در طول 21 سال از آغاز این همایش در سراسر جهان با قرائت نذرنامه سراسری نذر یاری امام شدند و این حرکت عظیم بینالمللی موجب شده است که دشمنان و صهیونیستها اعلام کنند این همایش به کانونی برای انزجار از ظلم و استبداد تبدیل شده است.
وی گفت: توسل به حضرت علیاصغر(ع) و بیان مظلومیت فرزند شیرخوار امام حسین(ع) از دیگر اهداف این همایش جهانی است و در واقع مادران با روی دست گرفتن فرزندان شیرخوار خود و قرائت نذرنامه خواستار تربیت نسلی مکتبی و حسینی هستند.
چاووشی تصریح کرد: بسترسازی برای رشد کمی و کیفی کانونها و پرورش عواطف حسینی و به نمایش گذاشتن ابعاد عاطفی، حماسی و عقلانی قیام حسینی از دیگر اهداف برگزاری همایش سراسری شیرخوارگان حسینی است.
یادآور میشود، همزمان با سراسر جهان، بیستمین همایش شیرخوارگان حسینی در اولین جمعه ماه محرم با حضور مادران و اطفال شیرخواره در مصلی امام علی(ع) ساوه برگزار شد.
در این آئین معنوی که همزمان با سوم ماه محرم و با حضور پرشور مادران و شیرخوارگان برگزار شد، مادران با پوشاندن لباسهای سبز رنگ و متحدالشکل و پیشانی بند سبز و قرمز به کودکانشان، به یاد مظلومیت طفل شیرخوار و رزمنده کوچک کربلا اشک ماتم ریختند.
قرائت نذرنامه همزمان با سراسر جهان رأس ساعت 10 صبح با عنوان «یا صاحبالزمان (عج)، فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم. او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن، یا مسیح حسین، یا علیاصغر، ادرکنی» عزاداری و مرثیهسرایی، حرکت نمادین گهواره علیاصغر(ع)، توزیع نذورات از دیگر برنامههای این همایش باشکوه در ساوه بود.
در این برنامه همچنین ندای «لبیک یا حسین» به یاد امام حسین(ع) و قیام عاشورا در فضای مصلی امام علی(ع) ساوه طنینانداز شد.
انتهای پیام