صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۷۴۸۶
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۵

معاون روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) همدان از اعلام نتایج مرحله نیمه نهایی مسابقات قرآن کریم افراد شاغل در این مجموعه خبر داد.

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) همدان، علی‌اکبر کریم‌پور، معاون روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) همدان با اشاره به اعلام نتایج مرحله نیمه نهایی مسابقات قرآن کریم افراد شاغل در این مجموعه گفت: عمل به آیات نورانی قرآن ضامن سلامتی جامعه است و هدایت بشر از طریق تمسک به آیات الهی امکان‌پذیر است.

وی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان در رشته‌های حفظ، قرائت، ترتیل، مفاهیم و اذان به رقابت پرداختند که نفرات برتر به مسابقات نهایی راه پیدا کردند، افزود: در بخش بانوان در رشته ترتیل طیبه مهر موحد، در رشته تحقیق فرنوش زنگیشه و در رشته مفاهیم فاطمه صوفی حائز رتبه برتر شدند.

معاون روابط عمومی سپاه انصار‌الحسین(ع) همدان با اشاره به اینکه این مسابقات با حضور ۲۰۰ نفر از آقایان و بانوان پاسدار شاغل برگزار شد، بیان کرد: در بخش آقایان در رشته ترتیل علیرضا ملکی و علی فاضلی‌پرور، در رشته تحقیق مصطفی خرم‌آبادی و در رشته اذان حسین افشاری به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

انتهای پیام