صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۷۵۰۰
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴
یاوری مطرح کرد:

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور گفت: سمپاد در تلاش است که در همه ساحت‌ها دانش‌آموزان را درگیر کند و تجربه‌های متنوع و قوی به آن‌ها دهد و فضایی فراهم آورد که فرصت یادگیری در تمامی ساحت‌ها برای دانش‌آموزان به‌وجود آید.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان چهارمحال‌و‌بختیاری، الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور عصر روز گذشته ۲۹ تیرماه در جریان بازدید از مسابقات فوتسال المپیاد ورزشی مدارس پسر سمپاد کشور به میزبانی شهرکرد، اظهار کرد: سمپاد در تلاش است که در همه ساحت‌ها دانش‌آموزان را درگیر کند و تجربه‌های متنوع و قوی به آن‌ها دهد و فضایی فراهم آورد که فرصت یادگیری در تمامی ساحت‌ها برای دانش‌آموزان به وجود آید.

وی اضافه کرد: در ساحت ورزشی، ما امروز شاهد افتتاح المپیاد ورزشی پسران مدارس سمپاد کشور هستیم که در مجموع حدود ۹۰۰ نفر دانش آموز و مربی در این فضا به مرحله نهایی رسیدند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کشور گفت: جشنواره هنری در همین تابستان در شیراز برگزار می‌شود، جشنواره ادبی فردوسی با محوریت عِرق ملی برگزار می‌شود و اختتامیه آن در تهران است.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: کارسوق‌های علمی متنوع در شش رشته متفاوت در جای جای کشور برگزار شده و امسال دانش آموزان به آن اقبال خوبی داشتند. در حوزه قرآنی نیز، اختتامیه کنگره ملی قرآن در تبریز در ماه آینده برگزار خواهد شد.

یاوری در پایان گفت: در مجموع تمامی این برنامه‌ها کاملاً داوطلبانه هستند که ۱۱۰ هزار نفر از دانش‌آموزان مدارس سمپاد کشور مشارکت کردند و می‌توان گفت هر دانش آموز سمپادی بیش از یک برنامه را شرکت کرده است.

یادآور می‌شود، مسابقات ورزش دانش‌آموزان پسر مدارس سمپاد کشور در مقطع متوسطه اول و دوم با حضور یک‌هزار و ۱۰۰ نفر از پسران مدارس سمپاد کشور در چهارمحال و بختیاری آغاز شده است و تا ششم مردادماه ادامه دارد.

انتهای پیام