صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۷۶۱۷
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه توجه به نیازهای جامعه کارگری برای جهش تولید و تحقق سیاست‌های کلان اقتصادی کشور لازم است، گفت: مدیریت و کار و تلاش جهادی نیاز امروز جامعه برای رفع موانع تولید است.

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه رشت امروز، 30 تیرماه با حضور در شهرک صنعتی رشت و در دیدار صمیمی با کارگران مجتمع فولاد خزر بر ضرورت حمایت از جامعه کارگری و توجه به نیازهای این نیروهای مولد برای تحقق شعار سال تأکید و اظهار کرد: کار جوهره زندگی بشر است و به واسطه تلاش و کوشش موفقیت‌ها و رسیدن به اهداف زندگی حاصل می‌شود.

وی با بیان اینکه توجه به نیازهای جامعه کارگری برای جهش تولید و تحقق سیاست‌های کلان اقتصادی کشور لازم است، افزود: رسول اکرم(ص) بر دستان کارگران بوسه می زدند که این امر نشان دهنده ی اهمیت موضوع کار و تلاش برای رفع نیازهای فردی و اجتماعی است.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون توجه به مسائل کارگران گفت: تأکید رهبر انقلاب نیز مبنی بر رسیدگی به اوضاع و احوال کارگران است.

امام جمعه رشت به ظرفیت‌های استان گیلان در زمینه تولید، کار و اشتغال اشاره کرد و گفت: مدیریت و کار و تلاش جهادی نیاز امروز جامعه برای رفع موانع تولید است.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه دغدغه‌های کارگران نباید مغفول بماند، تصریح کرد: امیدواریم در آینده نزدیک مسئولان بتوانند گام‌های مؤثری در زمینه حل مشکلات جامعه کارگری بردارند.

انتهای پیام