صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۷۹۵۰
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۹
فرماندار میرآباد خبر داد

حسین خضری گفت: در سال جاری اعتبار میرآباد در مقایسه با سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حسین خضری، فرماندار میرآباد، ۱ مرداد در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان با تاکید بر اهمیت ارتقای زیرساخت‌های شهرستان تازه تاسیس میرآباد، گفت: اعتبارات و بودجه‌های این شهرستان در سال جاری افزایش یافته که با هدایت دادن به سوی ایجاد زیرساخت‌های لازم و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام جهش عمرانی صورت گیرد.

وی با اشاره به افزایش بالغ بر ۱۱ درصدی اعتبار شهرستان در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته افزود: تخصیص این اعتبارات گامی مهم در جهت توسعه و آبادانی این شهرستان بوده و امیدوارم شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در سال‌ جاری و آینده باشیم.

فرماندار مهاباد با بیان اینکه تلاش شده اصل عدالت را در تخصیص اعتبارات رعایت کنیم، ادامه داد: این سهم از اعتبارات شهرستان از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان، ردیف‌های قانون استفاده متوازن از امکانات کشور، سه درصد نفت و گاز و ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته است که در قالب ۵۵ پروژه عمرانی در بین دستگاه‌های اجرایی توزیع خواهد شد و در طول سال نیز با توجه به نیاز امکان افزایش آن وجود دارد.

وی در پایان با بیان اینکه کمیته برنامه‌ریزی راهنما و مسیر توسعه، رشد، پیشرفت و عمران آبادانی در هر شهرستان است، تصریح کرد: ملاک‌های اصلی مورد توجه در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان، رعایت دقیق الزامات بودجه‌ای، عدم تعریف پروژه‌های جدید تا حد امکان و در اولویت قرار دادن پروژه‌های نیمه‌تمام و نیز اجرای کامل مصوبات سفر مقام عالی ستان به شهرستان بوده است که امیدواریم با تلاش و همراهی بتوانیم به این اهداف مهم دست یابیم.

انتهای پیام