صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۸۳۸۳
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶

مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری سرلشگر شهید حاج حسین همدانی از جمع‌آوری بیش از ۴۰۰ میلیون تومان کمک مردم این استان به مردم غزه خبر داد.

بهرام دوست‌پرست، مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری سرلشگر شهید حاج حسین همدانی در گفت‌وگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: ستاد جبهه مقاومت استان همدان در شصت‌وپنجمین مرحله کمک‌های نقدی خود بیش از ۴۰۰ میلیون تومان برای ارسال به غزه جمع‌آوری کرده است. این کمک‌ها همگی به‌صورت نقدی بوده و چیزی به‌عنوان کمک غیرنقدی نداشته‌ایم، چراکه امکان ارسال آن وجود ندارد. 

وی ادامه داد: نیروهای این ستاد در نماز جمعه و همچنین دور میدان امام(ره) دفتری را به‌عنوان ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت تشکیل داده‌اند که مردم می‌توانند با مراجعه به این ستاد کمک‌های نقدی خود را ارائه دهند، کمک‌های مردم جهت تهیه ملزومات پزشکی، درمانی، خوراکی و پوشاک توسط ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت برای مردم قهرمان و مظلوم غزه هزینه می‌شود. 

دوست‌پرست با اشاره به انتشار فراخوان واریز کمک‌های نقدی برای کمک به مردم غزه گفت: مردم می‌توانند کمک‌های خود را به شماره حساب ۳۳۱۰۴۲۷۹۹۲۰۱ یا شماره شبا IR۳۳۰۰۱۵۰۰۰۰۰۳۳۱۰۴۲۷۹۹۲۰۱ به نام قرارگاه ابووهب بانک سپه واریز کنند.

انتهای پیام