صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۸۹۹۷
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴
یادداشت

عباس مریدی در یادداشتی درباره واکنش های اعتراضی نسبت به مراسم افتتاحیه المپیک 2024 پاریس نوشت: آنچه جهان در افتتاحیه المپیک 2024 پاریس به ویژه در جریان اجرای تمسخرآمیز «شام آخر» شاهد بود، نه تنها توهین به مسیحیان جهان، بلکه اعلام جنگ علنی با موحدین و خداباوران عالم است که در واقع واکنشی است به فراگیری اسلام خواهی و خداباوری مردم دنیا.

عباس مریدی، کارشناس دیپلماسی فرهنگی، درباره مراسم افتتاحیه المپیک 2024 پاریس یادداشت اختصاصی به ایکنا ارسال کرد که در ادامه می خوانیم: 

المپیک به عنوان رویدادی بین المللی با حضور نمایندگانی از اکثر کشورها و فرهنگ های مختلف، فرصتی منحصر به فرد است تا تعاملات فرهنگی بیش از پیش در سایه ورزش شکل بگیرد. تعاملاتی که منتج به تعمیق روابط انسانی و گسترش صلح و دوستی در جهان است اما آنچه جهان در افتتاحیه المپیک 2024 پاریس شاهد بود، نه تنها توهین به مسیحیان جهان با بیش از 2 میلیارد و چهارصد میلیون نفر (بیش از یک چهارم جمعیت زمین) بود، بلکه این اعلام  جنگ علنی با موحدین و خداباوران عالم است.

اجرای گروه درگ کوئین ها (مردانی که لباس زنانه می پوشند) همراه با رقص و استهزاء، واکنش های تندی را در بر داشته است؛ از اعتراض ایلان ماسک به مردود خواندن این اقدام تا بیانیه اسقف های فرانسه که اجرای شام آخر را تمسخر مسیحیت دانسته اند تا جایی که «آن دکامپس»، مدیر ارتباطات کمیته سازماندهی بازی های المپیک پاریس در یک جلسه توجیهی گفت: اگر افرادی هستند که به آن ها توهین شده، ما قطعاً از آن ها عذرخواهی می کنیم. همچنین بعد از اعتراضات متعدد فیلم اجرای نمایش شام آخر هم از حساب کاربری یوتیوب المپیک 2024 فرانسه حذف شد.

«فقط حقیقت است که درد دارد؛ این ضرب المثل فرانسوی می تواند برای فهم مسئله راهگشا باشد. سرعت بالای رشد جمعیت مسلمانان در فرانسه که بیش از 10 درصد مردم فرانسه بدون احتساب مهاجران، مسلمان هستند و گرایش مردم دنیا به معنویت و ادیان الهی حقیقتاً دردی عجیب بر پیکره سکولاریسم انداخته است و حجم وسیعی از سرمایه گذاری رسانه ای برای ترویج انحرافات اخلاقی، در واقع واکنشی است به فراگیری اسلام خواهی و خداباوری مردم دنیا. اما توهین به مسیحیت در المپیک 2024 اولین توهین نبوده و این شام آخر، آخرین نخواهد بود.

انتهای پیام