صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۹۰۰۴
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷

قائم‌مقام صدا و سیمای لرستان از اعزام ۹ پیرغلام و خادم حسینی استان به بیست‌ویکمین اجلاس سراسری پیرغلامان و خادمان حسینی در کرمان خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، ۹ نفر از خادمان حسینی لرستان شامل شاعران، مداحان و هیئت‌داران عصر دوشنبه، هشتم مردادماه طی مراسمی در صدا و سیمای لرستان و با حضور نمایندگان سازمان صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، کانون مداحان، بسیج مداحان، هیئت رزمندگان اسلام و بنیاد دعبل خزاعی به بیست‌و‌یکمین اجلاس سراسری پیرغلامان حسینی اعزام شدند.

آرش احمدی، قائم‌مقام صدا و سیمای لرستان در جریان اعزام این پیرغلامان و خادمان حسینی، گفت: بیست‌ویکمین اجلاس سراسری پیرغلامان و خادمان حسینی از ۹ تا ۱۲ مردادماه در شهر کرمان و در کنار تربیت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد شد، گفت: ۹ نفر از شاعران، مداحان، خادمان حسینی و هیئت‌داران لرستان که در ۲۰ اجلاس سراسری گذشته حضور نداشتند، به کرمان اعزام شدند.

وی گفت: این اجلاس سه روزه به همت سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و با هدف ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع) و قیام عاشورا برگزار می‌شود.

انتهای پیام