صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۹۴۲۶
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۲

نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار خوزستان در پی شهادت اسماعیل هنیه و فواد شکر پیام تسلیت صادر کردند.

به گزارش ایکنا از خوزستان، نماینده ولی فقیه در خوزستان و استاندار خوزستان در پیامی مشترک شهادت اسماعیل هنیه را تسليت گفتند. 

بسم الله الرحمن الرحیم

ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله أمواتاً بل أحیاءٌ عند ربهم یرزقون

خبر شهادت برادران مجاهد شهید اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس و شهید فواد شکر از فرماندهان ارشد حزب‌الله لبنان جبهه مقاومت را در سوگ فرو برد. این ترورها که نشانه دیگری برای نزدیک‌شدن به پایان عمر سیاه این رژیم سفاک بود، قطعا افتخاری برای حماس و حزب‌الله و ذلتی برای رژیم جعلی صهیونیستی به حساب می‌آید. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدامات زمینه‌ی مجازات سخت و کوبنده و دردناکی را برای خود رقم زد. اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس و فواد شکر از فرماندهان ارشد حزب‌الله لبنان از رهبران بزرگ مقاومت در عصر حاضر بودند که با شجاعت کامل در برابر سلطه‌گری آمریکا و اشغال صهیونیستی ایستاده و در راه آرمانی که به آن باور داشتند، به شهادت رسیدند.

اینجانبان مصیبت شهادت این دو شخصیت برجسته جبهه مقاومت را محضر حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، خانواده‌های محترم آنها، ملت‌های بزرگ و سرافراز فلسطین و لبنان، جنبش حماس و حزب‌الله و مردم شهید پرور استان خوزستان تبریک و تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای ارواح ملکوتی ایشان رحمت واسعه الهی خواستاریم.

 

سیدمحمدنبی موسوی فرد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز

 

علی اکبر حسینی محراب

استاندار خوزستان

انتهای پیام