صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۹۴۲۸
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۳
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بیان کرد:

آهنگر، با تشریح و تبیین اولین رویداد هم‌افزا استان مازندران، گفت: یکی از نقاط ضعف موجود کنونی، شکاف میان دستگاه‌های اجرایی و حلقه‌های مردمی است که رویداد هم‌افزا، فاصله میان دستگاه‌های اجرایی و ظرفیت حلقه‌های مردمی را به حداقل ممکن می‌رساند. 

به گزارش ایکنا از مازندران، احسان آهنگر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، در نشست خبری با موضوع تشریح و تبیین اولین رویداد هم‌افزا استان مازندران که در مجتمع شهید عظیمی بابلسر برگزار شد، گفت: پیرو منویات مقام معظم رهبری در راستای تدوین سند فرهنگی کشور، در سال ۳۹۲ کلیات آن به تصویب رسید و تهیه برش استانی آن در سال ۹۷ مصوب شد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ در مرحله دوم تدوین برش استانی، سند فرهنگی استان مازندران در دستور کار اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان قرار گرفت تا با تشکیل کارگروه‌های تخصصی، پنج اولویت مهم استان احصاء و راه‌کار‌های حل آن طی برنامه پنج ساله ارائه شود.

آهنگر با بیان اینکه تدوین سند فرهنگی از ابتدا با بهره‌گیری از ظرفیت مردمی برنامه‌ریزی شد، تصریح کرد: این مهم به جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی سپرده شد تا با گسترش مشارکت مردمی در عرصه‌های مختلف، نقش‌آفرینی مردم در صحنه‌های مختلف را شاهد باشیم.

وی با اشاره به نمونه‌های متعددی از مشارکت‌های مردمی در جمهوری اسلامی ایران، به حضور آنان در مدیریت جنگ تحمیلی، غلبه بر فتنه‌ها و حوادث غیرمترقبه اشاره کرد و افزود: اصل و اساس کار ما نیز در تدوین و پیاده‌سازی سند فرهنگی استان، مردم هستند و مهم‌تر از تدوین سند، اجرای آن است.

آهنگر بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی به تنهایی قادر به ایجاد تحول فرهنگی نیستند و باید از ظرفیت‌های مردمی بهره ببرد؛ لذا گام اول، احصای نظام مسائل و گام بعدی ارائه راه‌حل و ایده‌ها است که به همین جهت به تمامی مجموعه‌ها، تشکل‌ها، هیئت‌های مذهبی و ظرفیت‌های مردمی اطلاع‌رسانی کردیم تا از ایده‌ها و نظرات آنان بهره ببریم.

وی با بیان اینکه هیچ دستگاهی در بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، متضرر نشده است، افزود: یکی از نقاط ضعف موجود کنونی، شکاف میان دستگاه‌های اجرایی و حلقه‌های مردمی است که رویداد هم‌افزا، فاصله میان دستگاه‌های اجرایی و ظرفیت حلقه‌های مردمی را به حداقل ممکن می‌رساند. 

این مسئول بیان کرد: هم‌افزایی گروه‌های مختلف فرهنگی استان که به یک شبکه قوی مبدل شوند و هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی با تشکل‌های مردم‌پایه از اهداف برگزاری رویداد هم‌افزا است.

آهنگر با تأکید بر اینکه هم‌افزایی باید به یک گفتمان و فرهنگ در میان دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردم‌پایه، مبدل شود، گفت: ایجاد تعامل و شناسایی تشکلات استانی آنان یک ضرورت برای هم‌افزایی میان آنان است.

وی با بیان اینکه هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی با یکدیگر نیز از دیگر اهداف برگزاری این رویداد است، افزود: ما معتقدیم سندی که مردم در تدوین آن مشارکت نداشته باشند، قطعاً در اجرای آن نیز شاهد مشارکت خوبی نخواهند داشت.

انتهای پیام