وی افزود: هر کسی که در راه خدا جهاد میکند خداوند او را نزد خود جایگاه میدهد و امیدواریم که خداوند به همه تلاشگران عرصه جهاددانشگاهی هم این جایگاه و اجر و ثواب را عنایت فرماید. جهاددانشگاهی به واسطه رویشهای مستمری که داشته است به نظر بنده از مصادیق بارز آیه 24 سوره مبارکه ابراهیم(ع) است که فرمود: أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاء.
استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) افزود: خداوند در این آیه، کلمه طیبه را به درخت طیبه و پاک تشبیه کرده است که اصل و ریشههای این ثابت و استوار است و شاخههای آن به سمت آسمان رفته است یعنی هم زیرساخت و هم تنه و شاخههای آن درست است و در آیه 25 فرموده است: تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا ۗ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ؛ از میوههای این درخت، مردم هر زمان که بخواهند با لطف و اذن پروردگارشان استفاده میکنند زیرا این درخت پیوسته میوه میدهد و از درختان نافع است.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تاکید کرد: جهاددانشگاهی با توجه به زیرمجموعههایی که دارد به ویژه در عرصههای نوپدید مانند پژوهشگاه رویان و سایر مؤسسات وابسته، خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) و فعالیتهایی که در سطح دانشگاهها دارد و ورود به مرزهای نوین دانش سبب شده است تا مانند یک درخت و سیستم مفید پیوسته به جامعه و مردم عزیز ایران، خدمترسانی کند.
معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه در خاتمه تاکید کرد: برای این سازمان موفق، شکوفایی بیشتر را از خداوند مسئلت دارم و توفیقات روزافزون الهی را آرزو میکنیم و امیدواریم همه عزیزان پاداششان را از خداوند متعال دریافت کنند و خدمات آنان روز به روز باعث پیشرفتهتر شدن کشور شود.
انتهای پیام