صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۰۳۸۴
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای همدان با اشاره به برگزاری مرحله استانی سومین دوره مسابقات مهارت آزاد زندانیان و خانواده‌های‌ آنها گفت: 128 نفر در این مسابقات در ندامتگاه مرکزی شرکت کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان همدان، وهب مختاران، مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان همدان با اشاره به برگزاری مرحله استانی سومین دوره مسابقات مهارت آزاد زندانیان و خانواده‎های آنها اظهار کرد: 128 نفر(119 آقا و 9 خانم) در این مسابقات که در ندامتگاه مرکزی برگزار شد شرکت و در ۱۴ حرفه به رقابت پرداختند.

وی با اشاره به اینکه برگزیدگان مرحله استانی به مسابقات کشوری راه خواهند یافت و به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد، افزود: مرحله استانی دومین دوره مسابقات مهارت آزاد زندانیان در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزایش اعتماد به‌نفس و پیشگیری از بازگشت به زندان است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان همدان بیان کرد: بانوان شرکت‌کننده در سه رشته خیاطی، قلاب‌بافی و رزین چوب و آقایان در حرفه‌های جوشکاری، قالی‌بافی، پیرایش مردانه، معرق، منبت، مکانیک خودرو، برق ساختمان، تراش سنگ‌های قیمتی، فناوری اطلاعات و خیاطی مردانه با هم رقابت کردند.

انتهای پیام