صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۰۳۹۷
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
جهاددانشگاهی؛ الگوی پیشرفت، با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/ 5

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان گفت: جهاددانشگاهی باید بیش از پروژه‌محور بودن، مسئله‌محور باشد و پروژه‌هایی را پیش ببرد که در راستای ارتقای اعتماد عمومی و بهره‌وری با اولویت مشارکت مردم تعریف شده است.

مصطفی نباتی‌نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان به‌مناسبت سالروز تأسیس جهاددانشگاهی، به تنوع خدمات و گستردگی فعالیت‌های این مجموعه پرداخت و در پاسخ به این پرسش که تا چه میزان از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی در سطح استان استفاده شده است، اظهار کرد: در مواردی که جهاددانشگاهی قابلیت‌های خود را معرفی کرده و نهادهای کارفرما، سازمان‌ها و مردم به این قابلیت و هویت پی برده و نیاز خود را احساس کرده‌اند، توفیقاتی حاصل شده است. مشاهده پروژه‌ها و دستاوردها در حوزه‌های گوناگون آموزشی و پژوهشی که در طول این سال‌ها ارائه شده، دال بر این موضوع است.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی باید نقشی را که در تحقق اهداف کلان نظام اسلامی دارد، پیش ببرد و در عرصه‌های پژوهشی به‌مثابه یک پیمانکار، مجری و مشاور حرفه‌ای، نخست نیازها را تشخیص دهد و سپس در تفاهم‌نامه‌ها بتواند بخشی برای جبران و تأمین نیازها تعریف کند.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی باید بیش از پروژه‌محور بودن، مسئله‌محور باشد و اقداماتش براساس مسائلی باشد که از خود سازمان‌ها دریافت می‌کند، بیان کرد: جهاددانشگاهی باید در عرصه آموزش نیز متناسب با نیازهایی که در جامعه شکل گرفته است، اصول و ارزش‌ها را در مباحث آموزشی برجسته و به نوعی هنرپژوه و دانش‌پژوه را در ارتقای دانش، بینش و نگرش یاری کند.

وی درباره اینکه با توجه به شرایط فعلی کشور، انجام چه رسالت یا مأموریت ویژه‌ای را به جهاددانشگاهی پیشنهاد می‌دهد، گفت: جهاددانشگاهی بیشتر باید پروژه‌هایی را پیش ببرد که در راستای ارتقای اعتماد عمومی و بهره‌وری در بخش‌های گوناگون کشور بوده و با اولویت مشارکت مردم تعریف شده است، چراکه ما هم به اعتماد عمومی و هم به بهره‌وری نیاز داریم و مشارکت مردمی نیز باید در کنار این دو وجود داشته باشد تا توفیق حاصل شود.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام