صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۰۹۵۰
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
یک چله اشک/ 31

آیت‌‎الله‌ بهجت قبل از مقام مرجعیت و پیش از آنکه به عرفان و زهد شهره شود، دلداده و شیدای اهل‌ بیت عصمت و طهارت(ع) و به ویژه حضرت سیدالشهدا(ع) بود و این دلدادگی گاه بر زبانش جاری می‌شد و ما اکنون چله‌نشین غم حسین(ع) به مدد کلام آن مرد خدا هستیم.

به گزارش ایکنا، کتاب «رحمت واسعه» مجموعه بیانات آیت‌الله محمدتقی بهجت درباره خصایص رحمت واسعه خدا، حضرت سیدالشهدا(ع) است که در مجالس درس و محافل دیگر مطرح کرده‌اند و در آن به مباحث مختلف درباره اهمیت زیارت، اشک و اقامه عزا برای امام حسین(ع) پرداخته شده است.

آنچه در «یک چله اشک» می‌خوانید منتخبی از مطالب کتاب رحمت واسعه است که در چهل روز تقدیم می‌شود؛

 

نهج البلاغه برای شیعه، بلکه برای هر کس که غیر معاند باشد کتاب با عظمت و بزرگی است و ما باید در اثر کثرت مراجعه و مباحثه آن را حفظ باشیم. برای فهم آن احتیاج به عربیت و بلاغت داریم. اگر بفهمیم قرآن چیست؟ نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را می‌فهمیم وگرنه کسانی که می‌گویند قرآن را می‌فهمیم و نهج البلاغه را نمی‌فهمیم دروغ می‌گویند زیرا مطالب دقیق در قرآن بسیار است که «لایعلمها الا الاوحدی من الناس» (جز افراد نادان آن را نمی‌دانند).

از حیث سند نیز کسانی از عامه هستند که اسناد و مدارک نهج البلاغه را داشته‌اند. ابن ابی الحدید، شخصی را ذکر می‌کند که قبل از ولادت مرحوم سیدرضی، خطبه شقشقیه را در کتاب خود آورده است. 

بنابراین کتاب نهج البلاغه با این علوّ درجه‌اش شایسته است حفظ و تدریس و اینکه خطبه‌های آن بر بالای منبرها بیان شود.

انتهای پیام