صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۱۳۳۹
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱
با محوریت آیه 2 سوره مائده

کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر از برگزاری برنامه‌های قرآنی اربعین حسینی با محوریت آیه 2 سوره مبارکه مائده خبر داد و گفت: در راستای طرح نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان و ادامه این طرح برنامه‌های قرآنی اربعین نیز بر اساس این طرح انجام می‌شود.

ایرج یارمحمدی، کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به اینکه همزمان با ایام اربعین حسینی برنامه‌های قرآنی مختلفی توسط واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر برگزار می‌شود، اظهار کرد: این برنامه‌ها با هدف ترویج فرهنگ قرآنی در ایام اربعین برگزار خواهد شد.

وی از برگزاری برنامه‌های قرآنی اربعین حسینی با محوریت آیه 2 سوره مبارکه مائده خبر داد و افزود: در راستای طرح نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در ماه مبارک رمضان و ادامه این طرح برنامه‌های قرآنی اربعین نیز بر این اساس انجام می‌شود.

کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر از برگزاری کرسی‌های تلاوت تدبیری در سطح مساجد و حسینیه‌های ملایر در ایام اربعین با محوریت آیه 2 سوره مائده خبر داد و گفت: در این راستا بین 4 تا 5 کرسی تلاوت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه طی یک سال و نیم گذشته 128 کرسی تلاوت و بیش از 70 محفل قرآنی در سطح مساجد، مدارس و... در شهرستان برگزار شده است؛ افزود: هدف از برگزاری این محافل و کرسی‌های قرآنی ترویج فرهنگ قرآن در بین اقشار مختلف جامعه بوده است.

یارمحمدی با بیان اینکه در ایام اربعین برنامه‌های قرآنی در موکب‌ها پیش بینی شده تصریح کرد: تلاوت آیه 2 سوره مائده با تلاوت قاری و با تفسیر روحانیون مستقر در موکب‌ها صورت می‌گیرد. همچنین قرار است یک مسابقه از تلاوت این آیه ویژه آقایان در فضای مجازی برگزار شود که علاقمندان می‌توانند فیلم تلاوت آیه را به صورت ترتیل و یا قرائت به آدرسی که در کانال‌‌های قرآنی فضای مجازی اعلام می‌شود ارسال کنند.

کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر برگزاری مسابقه خوشنویسی از آِیه 2 سوره مائده را از دیگر برنامه‌های ایام اربعین حسینی برشمرد و گفت: راه‌انداری پویش تلاوت صحیح آیه 2 سوره مائده از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده در این ایام است.

وی همچنین از برگزاری طرح ختم قرآن هدیه به حضرت اباعبدالله حسین(ع) و یاران وفادارشان خبر داد و تصریح کرد: این پویش در سطح موکب‌های اربعین و سطح شهر انجام می‌شود که تا کنون 5 دوره آن توزیع شده و در روزهای آینده نیز انجام می‌شود.

یارمحمدی فضا ساری سطح شهر با همکارری شهرداری در بیلوردها و مکان‌های عمومی با عنوان تلاوت آیه 2 سوره مائده ویژه ایام اربعین، برگزاری برنامه‌های قرآنی در سطح موسسات و خانه‌های قرآن، برپایی ایستگاه‌های صلواتی در برخی موسسات و خانه‌های قرآنی و... در این ایام را از دیگر برنامه‌های قرآنی در سطح شهرستان ملایر در اربعین حسینی دانست.

انتهای پیام