صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۱۵۹۸
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸

اولین گروه سلامت از دانشگاه علوم پزشکی اراک به منظور خدمت‌رسانی به زائران اربعین، به مرز مهران اعزام شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر علیرضا امانی رئیس این دانشگاه، از اعزام اولین گروه سلامت شامل پرستاران این دانشگاه برای خدمت‌رسانی به زائران کربلا در ایام اربعین حسینی خبر داد و گفت: امروز و در مرحله اول، تعدادی از پرستاران دانشگاه با تجهیزات کامل به مرز مهران اعزام شدند.

وی با اشاره به اینکه ثبت نام نیروهای سلامت جهت اعزام، نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، افزود: خدمت به زائرین امام حسین(ع) افتخار حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک است و خانواده سلامت همانند سال‌های گذشته در این مسیر معنوی همراه زائران خواهند بود.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، اعزام گروه‌های مختلف حوزه سلامت اعم از پرستاران، آزمایشگاه، کمک پرستار، هوشبری، نیروهای پشتیبان و ... جهت خدمت‌رسانی به زائران، تا پایان مردادماه ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام